Az esküvőtökbe a szülők mivel/mennyivel szálltak be? A nagy különbség okozott kellemetlenséget?
Magunk fizettünk mindent, igaz, nem volt nagy hacacáré, rövid polgári szertartás és utána vacsora.
Leszögeztük a közvetlen "érintetteknek" (szülők), hogy semmilyen segítséget nem várunk, nem kérünk, nem fogadunk el, akkor sem, ha szívesen adnák (mindkettőnknek csak édesanyánk él, bár az enyém kifejezetten jómódú, de úgy sem) a vendégeknek szintén ezt a meghíváskor, hogy se boríték, se ajándék, ehhez ragaszkodtunk mindketten. Nem volt vita, megértette és tiszteletben tartotta mindenki, jól sikerült, remek hangulatban, meglepően sokáig tartott az elképzelthez képest.
Én őszintén nem értem, mi ez. Kétszer nősültem, az elsőnél csórók votunk, nem volt lagzi, de a szűk családot azért meg tudtuk hívni egy vacsorára, meg volt egy szűk körű baráti iddogálás, mert erre tellett. A második jobban sikerült, volt igazi, szép lagzi nagy rokonsággal, azt meg kifizettük mi.
Fel sem vetődik, hogy bárki más fizessen az én bulimon. Majd a halotti toromat intézhetik a rokonok. :D
Már csak azért sem, mert aki fizet, az rendeli a "zenét", azaz mindenbe beleszól: ruha így, menü úgy, kiholül, na ne már. Az esküvő nem a szülőkről szól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!