Muszáj kérni az apai áldást ?
Figyelt kérdés
mindig mikor esküvő lesz vagy másért a barátnő szüleitől főleg az apjától kérni kell az áldását ? ha kihatjuk vagy nem kell vagy elfelejtem akkor van baj ? meg ha bunkó rosszindulatú a fater akkor is muszáj ? ti kértetek ? csak a férjnek kell vagy a feleségnek is kell kérni áldást ? és ha nem vagyok jó viszonyba a faterjával akkor mi van2023. jan. 3. 01:21
11/20 anonim válasza:
Mar miert kene? Nem szolhat bele ebbe mar senki. 👍😉
13/20 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy nem a középkorban élünk már?!
Hogy a nőnek szabad akarata van, ahhoz megy hozzá akihez akar. Ha tetszik a papának ha nem.
Ahol apuka meghalt, ott pl el sem veheti senki a lányt?
14/20 Metionin válasza:
Mi van? Milyen áldás? Nem a középkorban élünk. Egyszerűen bejelentitek, ha akarjátok, hogy esküvő és kész.
15/20 anonim válasza:
Dehogy kell. Mi a nyaralás végén útba ejtettük a szüleim házát, bementünk elmondtuk, hogy jegyben járunk, gratuláltak, másnap mentünk a (most már) férjem szüleihez, ott is ugyanez volt, ennyi.
17/20 anonim válasza:
Már nem a középkorban élünk, ébresztő! ez már nagyon elavult dolog.
18/20 anonim válasza:
Hogy mit?😆Dehogy kell,felnőtt emberek vagytok.
19/20 anonim válasza:
Ez az elkérés már nagyon elavult dolog, ráadásul részbem ez azért is volt így mert akkor még a szülőkkel éltek a fiatalok. Nekem jelenleg nincs párom de ha majd lesz én abban a pillanatban ki fogom dobni ha apámtól/szüleimtől kér el. Főleg úgy hogy már 5 éve hogy nem lakok szülőkkel tehát önálló életet élek saját lakásban. Hallottam egyszer ezzel kapcsolatban egy cifra dolgot. Mégpedig azt hogy egy már 40es éveiben járó pár készültek összeházasosni, második házasság volt már mindkettőjüknek, mindkettejüknek már nagy gyerekei voltak, és a férfi erre elkérte a nőt a 70 év körüli apjától.😂🤦♀️ Amúgy elég hagyománytisztelő volt a pasi, lehet hogy ezért de én akkor is csak fogni tudom a fejem emiatt.🤦♀️
20/20 anonim válasza:
Kedves leendő após!
Szeretném megkérni a Julcsa száját...kezét?...nem,az nekem is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!