Tudnátok ilyen emberekkel egy háztartásban élni? Ha muszáj lenne, hogy oldanád meg?
Engedd el a témát.
Egyszerűen közlöd a férjeddel, hogy oda te nem mész, bármennyire is akarja. Nem a te feladatod ott rendet csinálni, sőt! Nem bírhat rá senki arra, hogy odaköltözz, csak mert "jaj szegény mama, gondoskodni kell róla". Oldja meg a párod, ha akarja/tudja, de nélküled.
Biztos, hogy nem koltoznek oda, de meg annyira kozel se, hogy “papucsban” at tudjon menni. Mert lehet, hogy akkor se lenne nyugtod, ha 1 utcaval laknatok arrebb, atjarkalna allandoan, aztan nalatok is rendezkedne.
A ferjed nem erti? Nem all ki melletted? Hat akkor menjen egyedul, csokolom.
Nem mennék oda. Már maga a disznótor is agyrém, nemhogy a többi.
Igen, tudom milyen anyámék tartottak disznót. Undorító az egész+ az húsának az ízét sem szeretem.
És nekem kellett vágnom, kopasztanom, bontanom a csirkét, hogy anyám már csak elkészítse.
Utáltam. Már akkor megfogadtam, hogy az én életemben ilyen nem lesz. Nincs is.
Na kérdező, tedd te is ezt!
Nem is értem, hogy egy megyeszékhely kertes házas övezetében, hogy jutott eszükbe ilyen. Bűzlött minden.
6-os, ha te ennyire igenytelen vagy, hogy kepes lennel ilyen mocsokban elni, akkor hajra. Kerdezo leirta vilagosan, hogy mi van naluk, szerintem itt most nem arrol van szo, hogy az a problemaja, hogy van egy porcica az agy alatt.
Egyebkent meg ha arra kerul a sor, akkor fel lehet fogadni apolot vagy ha mar abszolut magatehetetlen az ember, akkor keresni kell egy jo intezmenyt neki.
En nem szeretnem, ha a gyerekeim feladnak az eletuket miattam, mert 0-24-es apolasra szorulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!