Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A szüleid szeretik a párodat?...

A szüleid szeretik a párodat? Téged szeretnek a párod szülei?

Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 13:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim szeretik a férjemet, apósom is szeret engem. Anyósom egy szívtelen dög, nem hiszem, hogy bárkit is szeret saját magán kívül.
2022. dec. 29. 13:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak anyám van, ő szereti a páromat.

Apósom szerintem szeret engem, anyósom rühell.

2022. dec. 29. 13:42
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Az én férjemet szeretik, anyós és após csak azt a látszatot akarják kelteni, hogy szeretnek, de én átlátok rajtuk és érzem is, szóval engem nem. szeretnek 😅
2022. dec. 29. 14:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az anyukám szereti a férjemet. A férjem anyukájával olyan, semmilyen a viszonyunk.
2022. dec. 29. 14:23
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Az én férjem nem igen szereti anyámékat, mondjuk meg is van az oka. Férjemnek is van egy stílusa, de anyámba is van hiba bőven. Mert ők olyan szarok bele mindenbe tipusok, férjem pedig ezt gyakran szóvá teszi. Férjem szülei szeretnek engem úgy érzem.
2022. dec. 29. 14:36
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyám utálja a férjem, mert mióta férjhez mentem nem tud anyagilag lehúzni.

Anyósomékkal jó a kapcsolatom.

2022. dec. 29. 14:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyik oldalról sem jött arra egyértelmü jelzés hogy nem, szóval ezt vehetjük igennek.
2022. dec. 29. 15:14
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedvelik a párom. Velem is elvannak anyósomék, lehet kedvelnek is. Szeretniük nem kell, nekem bőven elég ha nem utálnak, ha normálisan el tudunk lenni, ha találkozunk.
2022. dec. 29. 15:57
 9/15 Metionin ***** válasza:
81%

1. mintha minket írtál volna le.

A szüleim imádják a párom, engem szeret após de anyósom az első percektől fogva utál, már vagy 13 éve. Ő 2 dolgot szeret a világon, saját magát és a pénzt.

2022. dec. 29. 18:16
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

az én szüleim szeretik a férjemet, de nehéz is nem szeretni, megfogja a munkát, mindig mindenben segít, ott van, ahol kell

én már kicsit más helyzet vagyok, nagy a pofám, és a nyers hústól kb rosszul vagyok, ez a marharépa meg disznóvágáskor vitt bemutatni :D na, nem mondom, hogy nem szeretnek, de az én szüleim őt biztos, hogy jobban, mint az ő szülei engem

2022. dec. 30. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!