A szüleid szeretik a párodat? Téged szeretnek a párod szülei?
Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 13:30
1/15 anonim válasza:
A szüleim szeretik a férjemet, apósom is szeret engem. Anyósom egy szívtelen dög, nem hiszem, hogy bárkit is szeret saját magán kívül.
2/15 anonim válasza:
Csak anyám van, ő szereti a páromat.
Apósom szerintem szeret engem, anyósom rühell.
3/15 anonim válasza:
Az én férjemet szeretik, anyós és após csak azt a látszatot akarják kelteni, hogy szeretnek, de én átlátok rajtuk és érzem is, szóval engem nem. szeretnek 😅
4/15 anonim válasza:
Az anyukám szereti a férjemet. A férjem anyukájával olyan, semmilyen a viszonyunk.
5/15 anonim válasza:
Az én férjem nem igen szereti anyámékat, mondjuk meg is van az oka. Férjemnek is van egy stílusa, de anyámba is van hiba bőven. Mert ők olyan szarok bele mindenbe tipusok, férjem pedig ezt gyakran szóvá teszi. Férjem szülei szeretnek engem úgy érzem.
6/15 anonim válasza:
Anyám utálja a férjem, mert mióta férjhez mentem nem tud anyagilag lehúzni.
Anyósomékkal jó a kapcsolatom.
7/15 anonim válasza:
Egyik oldalról sem jött arra egyértelmü jelzés hogy nem, szóval ezt vehetjük igennek.
8/15 anonim válasza:
Kedvelik a párom. Velem is elvannak anyósomék, lehet kedvelnek is. Szeretniük nem kell, nekem bőven elég ha nem utálnak, ha normálisan el tudunk lenni, ha találkozunk.
9/15 Metionin válasza:
1. mintha minket írtál volna le.
A szüleim imádják a párom, engem szeret após de anyósom az első percektől fogva utál, már vagy 13 éve. Ő 2 dolgot szeret a világon, saját magát és a pénzt.
10/15 anonim válasza:
az én szüleim szeretik a férjemet, de nehéz is nem szeretni, megfogja a munkát, mindig mindenben segít, ott van, ahol kell
én már kicsit más helyzet vagyok, nagy a pofám, és a nyers hústól kb rosszul vagyok, ez a marharépa meg disznóvágáskor vitt bemutatni :D na, nem mondom, hogy nem szeretnek, de az én szüleim őt biztos, hogy jobban, mint az ő szülei engem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!