Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Apósom kihasználja sógorom...

Apósom kihasználja sógorom mit tanácsoljak neki? Többi lent...

Figyelt kérdés
Röviden..apósom 60éves 4éve a fia tartsa a saját házában (ő külföldön dolgozik,nincs családja 30éves) havi 300ezret kell neki küldjön,h megéljen,dolgozni nem akar elmenni azt mondja ő nem bír,férjemmel is eljátszotta évekkel ezelőtt ezt de mióta család vagyunk( van gyerek) mi nemigazán tudjuk szponzorizálni... sógorom már kivan készülve idegileg (apósom nem könnyű eset parancsolgat stb) október végén volt egy szívinfarktusa (gyógyszeres kezelése van) mikor kedve van iszik nem veszi be a gyógyszereket,ugyanúgy dohányzik nem érdekli.Sógorom ha rászol úgymondd beolvas neki pl.vegyen vissza,vagy épp nem tud annyi pénzt küldeni neki öngyilkossággal fenyegetőzik...sógorom már idegileg kivan készülve,nem bírja tanácsot kér mit csináljon,de nemtudom mit is mondhatnék neki... help! Mennyire lenne részemről gonoszság ha azt mondanám tegye ki? Fiatal,előtte az élet milesz ha családja lesz? Másrészt az édesapja,viszont az ilyet lehet apának nevezni?
2022. dec. 29. 09:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
95%
Bakker, ha ilyen apám lenne, és öngyilkossággal fenyegetne, szaladnék hét határon át, hogy a kezébe adjam a kötelet, nemhogy még zsarolni hagyjam magamat, és arra dolgozzak külföldön, hogy ő éljen a házamban, mint Marci hevesen!
2022. dec. 29. 11:22
 12/36 anonim ***** válasza:
86%

Eladta a házát, de mi lett a pénzzel?

30 évesen sógornak egy pénztelen apa mellett miből van hatalmas kertes háza?

2022. dec. 29. 12:02
 13/36 A kérdező kommentje:
Ezelőtt 25évvel adta el,akkor elitta...közbe volt élettársi kapcsolata akkor ugye nem szorult segítségre,5 éve mentek szét kb azóta él ott (apósom) egy kis faluba van a ház amit sógorom vett 7évvel ezelőt olcsó pénzért és törlesztette :) de már 6éve külföldön dolgozik sógorom,így tudja eltartani úgymond
2022. dec. 29. 12:16
 14/36 anonim ***** válasza:
87%

Hozzuk az anyósommal, aki ugyanez csak pepitába. Na jo, annyi hogy ö nem iszik.

De a férjem lakásában lakik, mi fizetjük a rezsit, plusz pénzt adunk kajára, az sem érdekli hogy jön a második baba, neki ez jár, egyébként meg le sem szarja sem a fiát sem az unokáit.

2022. dec. 29. 12:18
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk ez akkor is csak rajuk tartozik.
2022. dec. 29. 12:25
 16/36 anonim ***** válasza:
12%

"hatalmas kertes házról van szó,"

És ezt miből hozta össze 26 éves korára? Hadd tanuljunk. mert ugye a papa nem gazdag.

2022. dec. 29. 12:33
 17/36 A kérdező kommentje:
Tudom,én nemis szólok bele! Egyszerűen a véleményemre kiváncsi,h én mit tennék a helyébe,ami egyrészt érthető mert család vagyunk,a kapcsolatunk nagyon jó. Nem szeretném megbántani sem (pedig ő is tudja mi lenne a helyes döntés) de azt fáj látni,hogy ilyen fiatalon egy kész idegroncs ettől a helyzettől. És miért? Mert nem hagyja a lelkiismerete 🤷‍♀️
2022. dec. 29. 12:36
 18/36 A kérdező kommentje:
Kedves 26os válaszoló számít? Mint írtam feljebb egy kis faluról van szó ahol sok munkalehetőség nincs! 7éve vette aprópénzért (egy havi fizetés árájért külföldön) megfelelő válasz?
2022. dec. 29. 12:39
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Ezt írtam már valahol elöl is, amíg sógorod hajtja a mantrát, hogy lelkiismeret, addig mást nem tudtok mint megkérni őt, ne veletek sajnáltassa magát. Tudom, gonoszul hangzik, pedig csak igaz. Szeret szenvedni. Most ettől szenved, ha kirakná meg attól szenvedne. Szenved, mert szenvedni akar. Ahelyett, hogy a valóságot látná, nem csak nézné, átveri saját magát. Ő is tudja, semmiféle kötelezettsége nincs a legyártója felé.
2022. dec. 29. 13:39
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

#19, így igaz.

Két lehetősége van.

1. fizet, de akkor nem nyafog, nyávog, panaszkodik.

2. nem fizet

2022. dec. 29. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!