Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért avatkozik bele?

Miért avatkozik bele?

Figyelt kérdés
Párommal két éve együtt vagyunk és pár hónapja költöztünk össze. Anyósom mindenáron be akar engem "idomitani" azt hajtogatja, hogy mivel összeköltöztem a fiával most már az én feladatom, hogy főzzek mossak takarítsak (ezt én úgy gondolom meg lehet osztani egymás közt, ezen sosem problémázunk) és mikor múltkor beteg voltam, párom volt olyan aranyos és mindent megcsinált itthon pár napig, mikor ezt megtudta az anyós, teljesen kikelt magából, hogy az ő fia miért takarít, mikor az az én dolgom. Miért szól bele és miért aggódik ennyire?

2022. dec. 5. 21:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Burkoltan célozgatni? Miért is?

Meg kell neki mondani, hogy kedves Mama, mivel a kicsi fiacskája nem tart el, én is dolgozom, ennél fogva a házimunka is megosztásra kerül. A drága fiacskája mos, főz, takarít. Tessék szépen megemészteni :D

2022. dec. 5. 23:09
 12/28 A kérdező kommentje:
Külön lakásban lakunk ketten párom és én. Ennyire azért nem nehéz elképzelni a szitut :D anyós telefonon beszélt párommal és párom mondta neki, hogy beteg vagyok. Anyós erre már pánikolt is, hogy akkor ki főz ki takarít. Összerakta a dolgot, hogy nyilván nem én
2022. dec. 5. 23:10
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ezért van több gond a feleségeknek az anyóssal. A fiús anyukák egy része (nem, közelről sem mind) hajlamos azt hinni, hogy az eddog kiszolgált kisfiát ezentúl a nőnek kell majd kiszolgálni, nehogy mosogatólé érje becses kacsóját.
2022. dec. 5. 23:28
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vele találkozni, ilyen egyszerű. Tisztelni se kell, mert nem tiszteletreméltó.
2022. dec. 5. 23:56
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szaroznék vele. Közölném vele, hogy a fia nem király, hogy ki legyen nyalva a segge. Ha nem tetszik neki, akkor ez az ő problémája. Egyszerűen nem értem, hogy miért is akartok kesztyűs kézzel bánni minden kotnyeles emberrel? Ezek nem értenek a normális szavakból, le kell süllyedni az ő szintjükre. Sokszor még ebből sem, mert nem akarják érteni. Be kell baszni az ajtót utána szépen, hangosan a soha nem viszontlátásra. Hagy sértődjön meg, ő baja. A párodnak meg ha nem tetszik, akkor mehet utána nyalni a valagát. Szedd már össze magad, nem kell mindenkinek kényszeresen megfelelni. Főleg nem egy anyósnak. Én elhajtottam az enyémet a pcsába. Azóta sem láttam, 17 éve. Hiányzik? Nem. Nincs szükségem rá, soha nem is volt.
2022. dec. 6. 07:48
 16/28 A kérdező kommentje:
15# nagyon is igazad van! Irigylem az ilyen erős jellemű embereket mint te én nem tudok ilyen lenni.. Az hogy 17 éve nem tartod vele a kapcsolatot az pl nem nagy gond a gyerekek miatt? Én ettől az egytől félek ha lesznek gyerekeink akkor őket is néznem kell hogy saját öreganyjuktól mégsem foszthatom meg őket
2022. dec. 6. 07:55
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Leszarja az unokáját. Születésétől fogva így volt, csak a macskája meg önmaga érdekelte mindig. A lányomnak meg nem hiányzik egy ilyen "nagyszülő". Mostanra egy alkoholista, extrém kövér vén pcsa lett belőle, mert a nős szeretője sem foglalkozik vele már. Az is megunta az önzőségét, egoizmusát, rosszindulatú viselkedését. Már arra sem tartja megfelelőnek, hogy tovább dugja.

A gyerekeid meg majd eldöntik, hogy foglalkoznak vele vagy sem. Bízd rájuk. Az enyém is döntött, hogy ha esetleg valamikor keresné, nem áll vele szóba. Nem volt nehéz ezt eldöntenie, figyelembe vette az elmúlt éveket.

2022. dec. 6. 08:05
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

mikor az az én dolgom - az is az én dolgom, ki jöhet a lakásunkba (amikor a párom nincs otthon). Te nem. Szia.

És elmennék.

Falra mászok az olyanoktól, aki szerint a pncim megléte miatt az én dolgom a főzés, mosás, takarítás, ellátni picifiút, etc.

Vagy a porszívónak külön egy XX kromoszómapárra van szüksége, hogy elinduljon?

2022. dec. 6. 08:13
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
16, ebbe én is belefutottam, egy élmény volt, mikor már a gyerekeimmel tanítgatta, mit (mindent) csinálok én rosszul. Nálunk a saját fia vágta ki, elmondhatatlan a különbség. Nem, nem hiányzott a gyerekeknek soha. Erre a viselkedésre sehol nincs szükség. Változtatni nem volt hajlandó, eltűrni meg mi nem voltunk hajlandóak.
2022. dec. 6. 12:25
 20/28 anonim ***** válasza:
91%
Először is a párodnak kell helyre rakni, aztán Neked. Páros is megtudja mondani az anyjának, hogy ő sem béna, nem fogyatékos. Van, keze lába és ha ő is piszkít, akkor tud takarítani is.Ne félj beszólni neki, mert különben csak rosszabb lesz. Nem kell bunkón, csak érezze az élét. És ne magyarázkodjatok. Közlés és pont.
2022. dec. 6. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!