Miért avatkozik bele ennyire az életembe az anyám?!
El kell, hogy keserítselek, de erre úgyse lesz semmi megoldás!
Mondhatja majd a többi válaszoló, hogy beszélj anyukáddal, de (már) úgyse fog megváltozni.
Viseld el még ezt a pár évet, még ha nagyon nehéz lesz.
S majd ha neked gyerekeid lesznek jusson ugyanez eszedbe, hogy ilyen szülő ne légy! Mert te már átélted..
Ez úgy is csak a lázadást szítja..
Miért van az, hogy nekem ilyesmik nem jutottak eszembe annak idején, pedig nem vagyok 100 éves?
A pályaválasztásnál lehet. hogy neked van igazad, de lehet, hogy mindenképpen diplomás embert akarnak belőled faragni, ha már megvan hozzá az eszed. Ebben van valami.
Kár, hogy annyira más az, amit te szeretnél, meg az, ami által boldogítani akarnak a szüleid.Nálam valahogy a kettő egybeesett.
A 3 hónapja együtt vagyunk mit jelent? Szex is van, vagy csak jártok? Az itt aludjon szexet jelentene?
21/L vagyok. Suli gáz! Pláne ha nem a piacképességre vagy az érdeklődésedre épül, hanem a diplomára. Ez buta felfogás. Párom szülei ilyenek. most itt van diplomával, állás nélkül és nem is érdekli, amihez ért.
Én életemben nem festettem a hajam, de megértelek. Az ottalvás... hát nálunk 18 volt a határ, előtte fél évve aludt ott külön szoba, őrizet meg minden. Hiába mondtam, hogy nincs már mit őrizni (-: és inkább a felvilágosításban lenne ilyen szorgos anyukám... Nem értette meg. = TÜRELEM! Ha a saját lábadon állsz, azt csinálsz, ami jól esik. Addig marad a nyelés.
Azért tesóddal kapcs. furi ez. Nem értem. Bár én is kisebb voltam és többmindent megengedtek, nem tudom, miért van ez. Nem érdekelt, örültem, hogy így van.
Én 24 vagyok, a húgom most 21. Nincs érettségije (szerény véleményem szerint buta mint a segg), nincs munkája stb.... Anyukám és az élettársa no meg persze a pasija (jelen évben a 3. számú nagy Ő)tartják él :S De mégis ő a minden, mert EMBERILEG tökéletes (ja persze! eltitkolta mindenki előtt, hogy nncs érettségije)
Én: Férj, gyerek, jó egzisztencia, jó munkahely, jogi iskola. Mégis csak akkor keres anya, ha a gyereket látni akarja.
Én már megszoktam. A férjemnek mindig megbotránkozom, hogy bezzeg engem vas szigorral fogtak, szóban fenyítettek. Húgom egy ejnye bejnyét kapott ezért az igen nagymérvű hazugságért.
Az én javaslatom az, hogy törődj bele. Ha úgy érzed tudsz rajta változtatni. akkor harcolj, de szerintem nem fog menni. Felnősz, elmész otthonról, és akkor majd megmutathatod anyudnak is, meg magadnak is, hogy igenis sok dologra képes vagy. Én ezt tettem. Tanulj szorgalmasan!
Üdv
huuh. hát először is köszönök szépen minden választ! (:
már próbáltam vele beszélni, semmiből nem hajlandó engedni. ha ő nem fog, akkor én se fogok, az már egyszer biztos.
a barátom itt aludhat, de másik szobában (tehát nincs szex, erre gondoltam mikor írtam a szövegem). :SS szerintem nem a szüleimnek kell eldöntenie, hogy mire vagyok érett és mire nem.
de vannak még problémák mindig, rengeteg.
hiába vagyok lány, eddig az összes bajommal apukámhoz fordultam. ennek fordítva kellene lennie nem? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!