Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mért avatkozik közbe Brüsszel...

Mért avatkozik közbe Brüsszel ha ez veszélyezteti az Európai egységet?

Figyelt kérdés
A liberális jogállamiság arról szól hogy mindenki csinálhat mindent szabadon és az állam nem avatkozik közbe. Mondok egy példát mivel én rengeteg liberális beállítottságú emberrel vitatkoztam és számtalan véleményt olvastam. A leggyakoribb és legerősebb érv a genderlobbira és az abortuszra hogy ha ezt akarják akkor csinálják majd úgyis RÁUNNAK ha nem figyelünk rájuk. Az állam pedig minden jogot adjon meg, legyen szabadság. Az utolsó akár legalja bűnöző bevándorló is mehessen ahová akar Európán belül majd elkapják ha majd MEGTÖRTÉNT a BAJ! Kérdezem akkor én, hogy Brüszel miért avatkozik bele az egység nevében a mi politikai elveinkbe? Jó oké azt mondják hogy korrupció, csak Orbán holdudvara gazdagodik a liberálisoké pedig nem. Nem bírnak belőle profitálni mert nem viszik ki külföldre. Persze a rengeteg multi akik kiviszik a pénzt, kirabolták a piacunkat az nyugodtan bejöhet azokkal nincs baj. Legyen a legnagyobb korrupció is ez akkor is a saját politikájuk szembeköpése! Hát majd úgyis megunyjuk ha nem figyelnek ránk. A korrupció elleni boszorkányüldözés lényegében az uniós egység lerombolása. Főképp azért mert csak olyanokra sütik rá akik nem követik a fősodort.

2022. okt. 2. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Azért hogy kinyúvassza Európát. Egyedül már csak szovjet édestestvéreinkben bízhatunk.
2022. okt. 2. 10:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk mert egy hatalommániás agresszív törpe olyan sok mindent vétózott meg, hogy lassán már aza furcsa, mikor nem teszi. Lehet újat mondok, de ha sokszor keresztbe teszel valakinek az nem fog éppen szeretni.
2022. okt. 2. 10:34
 3/7 A kérdező kommentje:
2. Akkor ne kötelezzék semmire a tagállamokat ami ellentétes az érdekeikkel és nem vetóznak meg semmit. A saját országaikban azt csinálják amit akarnak.
2022. okt. 2. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Az EU azért ennyire allergiás az itthoni korrupcióra mert egy jelentős része az EU-s pénzek lenyúlása. Tehát amit az államok az állampolgárok, vállalatok stb adójából befizetnek azt adják Magyarországnak ahol eltűnik a NER útvesztőjében.

Azt, hogy egy ország hagyja magát kirabolni a multik által ahhoz az EU-nak tényleg kevesebb köze van. Persze a nagyobb országok (német, francia) ezt támogatják de ez még mindig országok közötti biznisz.

Az EU itt a saját költségvetését nézi. Ha ellopják a szomszéd autóját nem örülsz, de ha a tiédet lopják el akkor te is feljelentést teszel.

2022. okt. 2. 10:38
 5/7 anonim ***** válasza:
A genderlobbiról meg az abortusztörvényről pedig a bizottsági eljárásban továbbra sincs szó, kár összemosni a kettőt.
2022. okt. 2. 10:41
 6/7 A kérdező kommentje:

"Azt, hogy egy ország hagyja magát kirabolni a multik által ahhoz az EU-nak tényleg kevesebb köze van."

Ebben teljesen egyetértek csak ott bukik el az egész, hogy itt 2010 előtt egy rossz kormányzás volt. Nem azt mondom hogy a jelenlegi jó de nem volt más választása mert az előző kormányok teljesen tökretették a hazai gazdaságot. Mindent eladtak külföldi tulajdonba, beengedték a multikat stb stb... Én nem vagyok meglepve ha Brüszel pontosan ugyanezt a politikát várná el a jelenlegi vezetéstől is még akkor is ha veszélyezteti ez az európai egységet.. Nyugaton másképp van mint nálunk ott a nagyvállalatok irányítanak és nem a kormányok irányítsák a nagyvállalatokat.

2022. okt. 2. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
#5: De van. Igenis ideológiai okok is szerepelnek benne, csak olvasd el Schiffer cikkét. Megint hazudtak nektek. Meg abban is hazudott a ballib média, hogy vétózik Orbán. Azért nevezték el így, hogy támadhatóbb legyen.
2022. okt. 2. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!