Titeket ez bosszantana, nektek is szokott anyós hasonlót mondani?
Alapból tök jóban vagyunk, de sokszor olyan érzésem van, mintha a kislányunk szerinte csak a férjem családjához tartozna, én pedig csak kihordtam volna.
Mikor megszületett, tiszta apja volt, de azóta mindkettőnkre hasonlít, mindenki más szerint is. Na de anyósom,valamit csinál a gyerek, mindig ez megy: mintha az apádat látnám. Ez még hagyján, nincs is baj vele. De felrenyel a gyerek, azt mondja : hát tiszta mama vagy, úgy felrenyelsz, minden apróság miatt magához hasonlítja, hogy tiszta mama így meg úgy, de még a sogoromhoz meg a nagypapahoz is többször szokta. Én és a családom mintha ebből a szempontból nem is létezne. Megértem, hogy büszke és nagyon szereti az unokáját, de minden talalkozasnal megy ez a tiszta mama vagy....
Férjemmel mondtuk neki, hogy nem kell állandóan hasonlítgatni valakihez, ő ilyen , a mi kettőnk gyereke, ránk hasonlít és kész, dehát teljesen feleslegesen.
Az én anyósom a lánya gyereke ha valami jót csinál akkor tiszta ők. De ha valamit rosszul, akkor tiszta apja...
Tehát ha jó a gyerek az miattuk van, ha rossz akkor tiszta apja
Az én anyósom is ezt csinálja. Sőt a jó tulajdonságai a kislányomnak mind apjától, a rosszak meg kitől vannak? Hàt tőlem vagy miattam.
Hát ez ilyen. Mondjuk ez speciel nem zavar. Velem sose volt igazán jóban, én vagyok szerintem a megtestesült antikrisztus :D raádasul a másik fia felesége, a sógornőm vallásos, önkéntes és cserkész is, őt egyszerűen imádja. Szóval naa hát ne legyen már minden olyan tökéletes az életében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!