Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Titeket ez bosszantana,...

Titeket ez bosszantana, nektek is szokott anyós hasonlót mondani?

Figyelt kérdés

Alapból tök jóban vagyunk, de sokszor olyan érzésem van, mintha a kislányunk szerinte csak a férjem családjához tartozna, én pedig csak kihordtam volna.

Mikor megszületett, tiszta apja volt, de azóta mindkettőnkre hasonlít, mindenki más szerint is. Na de anyósom,valamit csinál a gyerek, mindig ez megy: mintha az apádat látnám. Ez még hagyján, nincs is baj vele. De felrenyel a gyerek, azt mondja : hát tiszta mama vagy, úgy felrenyelsz, minden apróság miatt magához hasonlítja, hogy tiszta mama így meg úgy, de még a sogoromhoz meg a nagypapahoz is többször szokta. Én és a családom mintha ebből a szempontból nem is létezne. Megértem, hogy büszke és nagyon szereti az unokáját, de minden talalkozasnal megy ez a tiszta mama vagy....

Férjemmel mondtuk neki, hogy nem kell állandóan hasonlítgatni valakihez, ő ilyen , a mi kettőnk gyereke, ránk hasonlít és kész, dehát teljesen feleslegesen.

2022. nov. 24. 12:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%
Hát a férjedet nevelte fel, bakker, nem téged, nyilván ahhoz hasonlítja.
2022. nov. 24. 17:14
 12/24 anonim ***** válasza:
16%
11#akkor az anyjára nem hasonlíthat csak apára vagy mamikara😂
2022. nov. 24. 17:16
 13/24 anonim ***** válasza:
66%

12!

De, hasonlíthat az anyjára is, de azt nem latta kisgyerekként az anyós.n

2022. nov. 24. 17:19
 14/24 anonim ***** válasza:
54%

13

A vonások felnőtt korban is látszanak. De oké, legyen úgy.. De miért kell ezt ilyen szinten hangsúlyozni? A kérdés is azért fogalmazódott meg mert már zavaró. Szerintem bosszantani akarja

2022. nov. 24. 17:24
 15/24 anonim ***** válasza:
27%

10

csak te is nem egy buta, hisztis menny vagy?

2022. nov. 24. 17:45
 16/24 anonim ***** válasza:
67%
15, nem vagyok meny és szerencsére sem hisztis sem buta.
2022. nov. 24. 17:47
 17/24 anonim ***** válasza:
75%

Mi a fenének generálni a problémákat egy egyébként jó viszony mellett?

Minden embernek vannak dolgai, legyen az anyós, meny, a sarki fűszeres, vagy a saját anyánk.

Engedd el, meg se halld!

Az én anyósom annyira egyszerű figura volt, hogy a 3 hónapos, jólakott, nyugodtan alvó gyerekemre azt mondta, hogy ez a gyerek azért ilyen alvós, mert megverték szemmel!

Eszembe nem jutott ezen felhúzni magam, mert minek idegesítsük egymást?

Nem mozogtunk azonos szinten, de jó ember volt.

2022. nov. 24. 18:04
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
Én értem a problémád, anyósom is ilyen, csak ez mellé még nem is szereti a lányomat, így a mi viszonyunk is pocsék.
2022. nov. 25. 02:47
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben így semmi sincsen. Pedig én is hiperérzékeny vagyok mindenre, de ezen még én se kapnám fel a vizet. Őket ismeri. Még azt is gondolhatja, hogy sértődés lesz, ha elkezd a te családodból felemlegetni embereket. Azzal, hogy azt mondja, hogy félrenyelsz mindig mint a nagyi, tulajdonképppen még szerencsétlennek is tartja magát, és ezen viccelődik. De ha úgy érzed, hogy téged csak egy tenyészszukának tartanak, akkor biztos van ott más is, mint a kérdésben leírt eset.
2022. nov. 25. 10:38
 20/24 anonim ***** válasza:
67%

NIncs azzal baj ha egyszer-kétszer mondja

Ha már túltolja szólni kell neki,hogy indul a busz hazafelé...

2022. nov. 25. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!