Titeket ez bosszantana, nektek is szokott anyós hasonlót mondani?
Alapból tök jóban vagyunk, de sokszor olyan érzésem van, mintha a kislányunk szerinte csak a férjem családjához tartozna, én pedig csak kihordtam volna.
Mikor megszületett, tiszta apja volt, de azóta mindkettőnkre hasonlít, mindenki más szerint is. Na de anyósom,valamit csinál a gyerek, mindig ez megy: mintha az apádat látnám. Ez még hagyján, nincs is baj vele. De felrenyel a gyerek, azt mondja : hát tiszta mama vagy, úgy felrenyelsz, minden apróság miatt magához hasonlítja, hogy tiszta mama így meg úgy, de még a sogoromhoz meg a nagypapahoz is többször szokta. Én és a családom mintha ebből a szempontból nem is létezne. Megértem, hogy büszke és nagyon szereti az unokáját, de minden talalkozasnal megy ez a tiszta mama vagy....
Férjemmel mondtuk neki, hogy nem kell állandóan hasonlítgatni valakihez, ő ilyen , a mi kettőnk gyereke, ránk hasonlít és kész, dehát teljesen feleslegesen.
12!
De, hasonlíthat az anyjára is, de azt nem latta kisgyerekként az anyós.n
13
A vonások felnőtt korban is látszanak. De oké, legyen úgy.. De miért kell ezt ilyen szinten hangsúlyozni? A kérdés is azért fogalmazódott meg mert már zavaró. Szerintem bosszantani akarja
10
csak te is nem egy buta, hisztis menny vagy?
Mi a fenének generálni a problémákat egy egyébként jó viszony mellett?
Minden embernek vannak dolgai, legyen az anyós, meny, a sarki fűszeres, vagy a saját anyánk.
Engedd el, meg se halld!
Az én anyósom annyira egyszerű figura volt, hogy a 3 hónapos, jólakott, nyugodtan alvó gyerekemre azt mondta, hogy ez a gyerek azért ilyen alvós, mert megverték szemmel!
Eszembe nem jutott ezen felhúzni magam, mert minek idegesítsük egymást?
Nem mozogtunk azonos szinten, de jó ember volt.
NIncs azzal baj ha egyszer-kétszer mondja
Ha már túltolja szólni kell neki,hogy indul a busz hazafelé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!