Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Gonosz vagyok ezèrt?Ti mit...

Gonosz vagyok ezèrt?Ti mit csinàlnàtok a helyünkben?

Figyelt kérdés
Anyòsom közölte a napokban,hogy beszèljük meg a Karàcsonyt(szenteste napjàt),mert ő egyedül lesz mivel a lakòtàrsa elutazik a csalàdjàhoz.Ekkor elsìrta magàt ès mondta,ha nem hìvjuk akkor nem jön.A fèrjem csak annyit mondott persze megbeszèljük.De èn nem szeretnèm ha megint nàlunk lenne,tudni kell ròla,hogy hangulat ember plusz van a kisfiunk ő 3èves ès ő vele se olyan szoros a kapcsolata.A legnagyobb problèma,hogy 1lèpcsőhàz vàlaszt el minket.
2022. nov. 17. 13:07
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Tudom,ès ezt nem is szeretem a fèrjemben.Èn az ellentète vagyok,kimondom a vèlemènyen habàr tűrōk egy ideig de aztàn robbanok ès nem èrdekel,ha vita

is lesz belőle.

2022. nov. 17. 13:42
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

Kaki helyzet az biztos. A férjem kedvéért én is biztosan tűrném a dolgot (ha egyébként nem egy szipirtyó) A kérdés h meddig?!

Ha te úgy érzed hogy most telt be a pohár, akkor mond el a férjednek.

Az nem opció hogy a te anyudék is ott legyenek? Akkor hátha korán Hazamegy 😅

Vagy most mindenképpen szeretnél csak hármasban lenni?

2022. nov. 17. 13:47
 13/23 anonim ***** válasza:
56%

Azt mondanám, hogyha jön a papa akkor megyek a gyerekkel máshova

Nem kell elviselni az öreget

2022. nov. 17. 13:52
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

Akkor egyedül lesz.

Mindenkivel előfordult már, hogy egyedül volt, valamikor éppen Szenteste.

Nem kell úgy felfogni, mint valami tragédia, mintha megbocsájthatatlan bűnt lenne, ellenben 364 napnyi külön élet bűnét kellene lemosni ezzel az egyetlen együtt töltött estével. Nem gyerek, hogy ezt ne értse meg.

2022. nov. 17. 13:56
 15/23 Kései Sirató ***** válasza:
78%

"egyedül lesz mivel a lakòtàrsa elutazik a csalàdjàhoz."

Hogyhogy lakótárssal él? Idősek otthonában van?

2022. nov. 17. 14:17
 16/23 A kérdező kommentje:

🤣🤣🤣Nem,albèrletben lakik.

Ez is egy opciò,de akkor mi megyünk Anyuèkhoz,ott jobban elfèrünk.

2022. nov. 17. 14:34
 17/23 anonim ***** válasza:
57%
Menjetek a te anyukádhoz, ha már a férjed ilyen nyámnyila.
2022. nov. 17. 20:25
 18/23 anonim ***** válasza:
71%

Nálunk is hasonló a helyzet, annyi különbséggel hogy anyósom azt akarja hogy mi menjünk szent este ő hozzájuk, mert akkor jönnek haza párom testvére és családja.

Leszögezném,mi külön lakunk, albiba, anyós kertes házban.

De én mondtam neki hogy jobb ha hozzá szokik ahhoz hogy szenteste nem fogunk menni, ha lesz gyerekünk akkor meg pláne. Mivel mi már külön élünk, majd 26-án k akkor van névnap és születésnap is náluk), én szüleimhez 25-én.

Nem tetszett neki de leszarom.

Mikor gyerek voltam szüleim is így csinálták annó, mi otthon, 25-én apum szülei, 26-án anyum szülei, mivel ott is volt névnap és így egyszerűbb volt akkor menni.

De egyébként beszélj a férjeddel ha ez nagyon zavar, bár már mondtad hogy veszekedtetek is emiatt. De próbálj valahogy, előbb vagy utóbb úgy is enged.

2022. nov. 17. 22:54
 19/23 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagy gonosz.
2022. nov. 18. 01:38
 20/23 anonim ***** válasza:
89%
Eleve nem kellene olyan férj, aki nem MER konfrontálódni az anyjával.
2022. nov. 18. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!