Miért csinálják ezt? Mire jó ez nekik?
A férjem családja soha nem volt oda értem, bár nem igazán adtam okot nekik rá, vagyis én nem tudok felsorolni semmit, a férjemnek sincs ötlete. Na mindegy is, annyira nem foglalkoztam vele, elviseltük egymást amikor kellett és kész.
Most született nem rég egy gyerekünk. A gyerek majdnem teljesen rám hasonlít, de tényleg, mindenki azt mondja.
Na most a férjem családja, főleg anyósom minden alkalommal elmondja hogy senkire se hasonlít ez a gyerek, vajon kire hasonlíthat? Kérdezget a családomból hogy nem véletlenül apámra, nagyapámra stb hasonlít? Mert szerinte nem hasonlít senkire.
Őszintén engem annyira nem érdekel kire hasonlít, ha a férjemre hasonlítana akkor is ugyanígy szeretném. Nem tudom ebből miért csinálnak ekkora ügyet, de már kezd idegesíteni. Olyan érzésem van mintha direkt csinálnák ezt hogy nehogy már rám hasonlítson a gyerek.
Miért jó ez neki? Vagy nekik? Miért olyan fontos hogy bárkire is hasonlítson a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!