Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért csinálják ezt? Mire jó...

Miért csinálják ezt? Mire jó ez nekik?

Figyelt kérdés

A férjem családja soha nem volt oda értem, bár nem igazán adtam okot nekik rá, vagyis én nem tudok felsorolni semmit, a férjemnek sincs ötlete. Na mindegy is, annyira nem foglalkoztam vele, elviseltük egymást amikor kellett és kész.

Most született nem rég egy gyerekünk. A gyerek majdnem teljesen rám hasonlít, de tényleg, mindenki azt mondja.

Na most a férjem családja, főleg anyósom minden alkalommal elmondja hogy senkire se hasonlít ez a gyerek, vajon kire hasonlíthat? Kérdezget a családomból hogy nem véletlenül apámra, nagyapámra stb hasonlít? Mert szerinte nem hasonlít senkire.

Őszintén engem annyira nem érdekel kire hasonlít, ha a férjemre hasonlítana akkor is ugyanígy szeretném. Nem tudom ebből miért csinálnak ekkora ügyet, de már kezd idegesíteni. Olyan érzésem van mintha direkt csinálnák ezt hogy nehogy már rám hasonlítson a gyerek.

Miért jó ez neki? Vagy nekik? Miért olyan fontos hogy bárkire is hasonlítson a gyerek?

2022. nov. 14. 14:30
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
88%
először neked mondogatja. Nézi a reakciódat. Utána már a fiának is fogja. Addig-addig, míg a férjed is elkezd agyalni rajta. Másképp áll a gyerekhez és hozzád is. Végül megromlik a kapcsolat.Én rövidre zárnám és a legközelebbinél rászólnék, hogy látom, mit csinál, fejezze be.Főleg, ha látni akarja a gyereket.
2022. nov. 14. 18:12
 32/37 A kérdező kommentje:
Igazából az a baj hogy ilyen "ártatlan" stílusban adja elő. Minden bántását úgy adja elő mintha nem akarna ő rosszat de azért beszól olyat ami szarul esik. Pl terhesen nem festettem olyan erős szerekkel a hajam és sajnos nem olyan lett az eredmény mint szokott, ő meg mondta hogy ebből szerinte fodrász se tudna kihozni semmit, meg döntsem el hogy sárgát akarok vagy szőkét és olyanra fessem be mert így nem egyenletes. (csak a tövét festettem és az sárgás lett) De ezt mind olyan stílusban adta elő mintha ő csak segíteni akarna...
2022. nov. 14. 20:02
 33/37 anonim ***** válasza:
91%
Igazan pontos valaszt csak ök adhatnának erre.
2022. nov. 14. 20:14
 34/37 anonim ***** válasza:
97%
Ez amolyan proli szokás, folyton azon kattogni, hogy na kire ütött ez a gyerek. Az anyósodban van még plusz némi rosszindulat is, mert jó, azt nem meri kimondani kerekperec, hogy "Jé, nem is hasonlít az apjára", inkább csak annyit mond, hogy senkire se, de a lényeg ez.
2022. nov. 14. 20:21
 35/37 anonim ***** válasza:
84%
Lehet anyòsod arra célozgat ezzel finoman, hogy nem a fiátòl van a gyerek.
2022. nov. 14. 20:52
 36/37 A kérdező kommentje:
Minden alkalommal nem unja? Legközelebb megkérdezem hogy miért ennyire fontos neki ez. Ha meg így gondolja hogy nincs köze a gyerekemhez akkor nem kell jönni látogatni.
2022. nov. 15. 08:13
 37/37 anonim ***** válasza:
73%
Minden anyós egy rohadék!
2022. nov. 15. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!