Nyaralás hármasban anyós pajtással?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mennétek-e nyaralni hármasban anyóssal, egyedül van, egy szem fia(+én) az egyetlen társasága szinte. Házépítés miatt most jelenleg együtt is élünk már több mint fél éve, hát nem ez volt a terv, de ez van, tudja mindenki szerintem milyen a jelenlegi gazdasági helyzet...
Szóval ti mennétek így nyaralni? Én nem szeretnék, de sértődés lett belőle, hogy ezt megmondtam, az a válasz, hogy kettesben mehetünk még bármikor, miért ne férne bele ez így pluszban? De nekem ez nem lenne nyaralás... Együtt élünk és még ott is együtt :(
43!
Tévedsz, nincs xar életem és nem kínlódom sem a férjemmel, sem az anyosommal. Semmi problemat nem okozna, ha a férjem 2 évente egyszer azt szeretné, hogy az anyjával menjünk nyaralni. Nem kötelező am akkor sem 7/24ben mellette ülni.
"de ami nekem sok, az neki nem az."
Vagy csak nem mondja, mert szereti a fiát és nem akar összeveszni veletek.
Szüleimmel vagy más rokonokkal elszoktunk menni tàrsas utazásra irodával, sokszor 1 napos utakra. Nagyon szeretem mert együtt a család. Mondjuk mi nem velük élünk. De mikor nyaralni megyünk az csak a miénk kettesben.
Én azt nem értem hogy miért kell vinni az anyóst ilyenkor mikor az lenne a lényeg hogy pár nap kettesben, gondtalanul. Szerintem anyuka is megérthetné. Neki kellene pont az mondani hogy kösz gyerekek rendesek vagytok de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!