Nyaralás hármasban anyós pajtással?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mennétek-e nyaralni hármasban anyóssal, egyedül van, egy szem fia(+én) az egyetlen társasága szinte. Házépítés miatt most jelenleg együtt is élünk már több mint fél éve, hát nem ez volt a terv, de ez van, tudja mindenki szerintem milyen a jelenlegi gazdasági helyzet...
Szóval ti mennétek így nyaralni? Én nem szeretnék, de sértődés lett belőle, hogy ezt megmondtam, az a válasz, hogy kettesben mehetünk még bármikor, miért ne férne bele ez így pluszban? De nekem ez nem lenne nyaralás... Együtt élünk és még ott is együtt :(
Miért ne mennék, főleg ha szeretem is. Sogornomek több hetet szoktak mindkét anyossal együtt nyaralni, igaz ott már van unoka, igy az összes estejuk szabad kb, de a programokat is élvezi mindenki.
Ez nem levalas kérdése, én azt mondom az anya gyerek kapcsolat nem ér véget sosem, miért ne érezhetnenk jol magunkat velük felnőttként is.
"az a válasz, hogy kettesben mehetünk még bármikor"
. Az a bármikor most van. Ennyi a válasz.
Valamikor ki kell nőni abból, hogy az alapján cselekedjünk, szüleink min sértődnek meg. Számomra pénzkidobás lenne egy ilyen nyaralás.
Ha több mint fél éve együtt laktok anyóssal, akkor érvelhetsz azzal a férjednek, hogy a nyaralás alatt csak vele szeretnél lenni.
"a kedvéért menjek" - az ilyen zsarolás nagyon nincs rendben, ezt ne hagyd.
Meggondolnám a hármasban nyaralást abban az esetben, ha anyós egyáltalán nem tudna másképp nyaraéni.
Én tényleg nem értem, mi abban a probléma, hogy pár évente egyszer vele menjetek nyaralni. Bmeg, ő meg befogadott téged a házába, hogy segítsen, pedig gondolom neki sincs kedve alkalmazkodni egy félidegenhez.
Én simán mennék anyósommal nyaralni (csak ők már nem járnak), ha nem lennék oda érte, akkor as azt érezném ebben a helyzetben, hogy ha ő megtette ezt értünk, mi is tehetnénk valamit érte.
Úgy nem tudom, miért kell most itt a pasit úgy beállítani, hogy nem szakadt le az anyjáról, csak mert jóban van vele és nem zavarja, ha ott van nyaraláskor. Mióta ciki az embernek együtt lenni a szüleivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!