Nyaralás hármasban anyós pajtással?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mennétek-e nyaralni hármasban anyóssal, egyedül van, egy szem fia(+én) az egyetlen társasága szinte. Házépítés miatt most jelenleg együtt is élünk már több mint fél éve, hát nem ez volt a terv, de ez van, tudja mindenki szerintem milyen a jelenlegi gazdasági helyzet...
Szóval ti mennétek így nyaralni? Én nem szeretnék, de sértődés lett belőle, hogy ezt megmondtam, az a válasz, hogy kettesben mehetünk még bármikor, miért ne férne bele ez így pluszban? De nekem ez nem lenne nyaralás... Együtt élünk és még ott is együtt :(
30as miből gondolod, hogy neki folyton velem kell lennie? Honnan tudod te mi hogyan élünk?
Egyszerűen tényleg nem értem, biztosan bennem van a hiba, hogy én nyaraláskor kettesben a párommal akarok menni. Nekem fura az egész, hogy hármasban menjünk. Írtatok páran hogy koszonetkeppen lehetne ez a nyaralás, viszont én úgy érzem rengeteget kedveskedek neki így is, sokkal többet vagyok vele, többet beszélgetek, mint a saját fia. Nagyon nehéz, mert máshogy sajnos tényleg nem jutna el ilyen helyre nyaralni. És írtam, szeretném ha jó lenne neki, de én is itt vagyok...
" miből gondolod, hogy neki folyton velem kell lennie?"
Te írtak, hogy neked sok, hogy mindig együtt kell lennetek anyóssal. Logikusan feltételeztem, hogs ha neked sokat kell vele lenni, akkor neki is veled :D
37es jogos :) de ami nekem sok, az neki nem az. Érted...
36os jesszusom, dehogy nézem le, szó sincs erről, nekem egyszerűen az a véleményem, hogy a nyaralás az azért nyaralás, mert ketten vagyunk, pihenünk, kikapcsolódunk, így ez kevésbé lenne az.
35ös,nem jönne minden nyaralásra, voltunk már párszor külön azért. Ez kb 2-3 évente 1 hét, nekem az nem esik jól az egészben, hogy kb rám van kényszerítve és nem mondhatom meg, hogy nem szeretném, mert sértődés van belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!