Anyósjelölt miért mutogat ilyeneket a fiának?
Véleményt kérek ez miért lehet, anyós jelölt 53 éves, én 22 vagyok párom szintén.. (jegyesek vagyunk).. nem tudom mennyire normális az ilyen, vagy velem van baja, és azért tesz ilyeneket. Szóval, volt egy kisebb összeszólalásunk párommal, (nonszensz dolgon- elvileg miattam vágta meg magát, pedig nem csak szerencsétlenkedett, amit később belátott) anyukája persze hallott mindent, bevágta szerelmem a hisztit.. erre kb 5 perc múlva anyós* elkezdett beszélni madonnáról, meg jajj hogy hát hogy kiröhögteti magát mert milyen képet tett fel.. egy fűző volt csak rajta alul, felül meg tele ment a szemem a melleivel (kitakart extramini smiley volt a legkényesebb területen) fotóval rohant oda hozzám megmutatni aztán páromnak..
Tudja hogy volt vitánk nőcskék miatt mert párom egynek utánafordult, illetve volt hogy egy meg elvileg bosszúból” de volt olyan+ megjegyzése egy ismerősünkre ami szerintem nagyon sok ember haragudna, illetve engem nem tetszikelt soha, bezzeg a szomszéd lány fenekét egyből… mert több éves fotókat minek lájkoljon” szóval önbizalmam egyenlő a nullával hála neki. Illetve voltak kisebb-nagyobb dolgok amiket csinált, ezeket nem írnám most le… De ezek amik miatt párommal sokat vitatkoztunk mára már igencsak elhalványultak, sokat változott. De persze az önbizalmam még mindig nagyon alacsonyan van…
Gondolom anyukája erről tud, mert igencsak érdekes a kettejük kapcsolata.. illetve volt hogy ebéd közben szintén anyukája kezdve mutogatni a rúdtáncos embereket.. vagy mentünk egy eseményre ahol ugye kaptunk ebédet/ vacsorát is.. persze hogy maga mellé/párom elé kellett ültetni a a megye qwáját, aki úgy is öltözködött hogy az eseményen többen kinézték és el is küldték, igen, az öltözködése miatt…
Amúgy viszonylag sokat segített nekem, hogy jót is írjak, például megkaptam álmaim munkáját.. amit neki köszönhetek, tudok mellette tanulni, ha elromlik az autóm akkor bevisz a munkahelyre, kapok tőle csomó gyönyörű ruhát, meghívott nyaralni, ha nincs ebédre időm akkor csinál, ilyenek.. de ezeket a húzásait nem tudom hova tenni miért ilyen velem. Szerintem egy ilyen idős nőnek nem ilyenekkel kellene foglalkoznia. Illetve én biztos nem mutogatnék a fiamnak meg a barátnőjének, vagy a lányomnak meg a barátjának olyan képeket senkiről, soha nem is hallottam ilyesmiről eddig senkinél. Meg ha tudja a dolgokat akkor miért nekünk mutogatja? Előttem hogy lássam is hogy megnézi párom. Úgy hogy tudja hogy igen, ilyenek után rosszulesik.
Ha persze párom nem viselkedett volna úgy- nem ad okot féltékenységre én sem viselkednék így. De most anyós jelölt miatt tettem ki a kérdést.
Hogy ez mennyire normális? Másnál is előfordul ilyen? Hogyan lehetne ezt az egészet kezelni?
Miért laksz együtt anyóssal?
A szöveg többi részét nem értem, sajnálom, se füle se farka...
te azon rinyálsz, hogy anyós megmutatott valami celebfotót a fiának?
Hát hallod, én nem ennyit tennék, keresnék neki valami értelmes nőt, mert a mostanival vannak bajok, na.
Nehéz értelmezni ezt a zagyvaságot.
Nem lehet, hogy anyósjelöltet egyszerűen érdeklik az olyan fotók, amilyenekről írsz, szereti minősíteni, pletykálni róluk, és azért mutogatja nektek, mert azt hiszi, más is így van vele?
Bakker, az önbizalomhiányodért és a pasid iránti bizalmatlanságodért ne anyóst hibáztasd már.
Inkább tedd össze kezed-lábad, ha berendezett álmaid munkahelyére, amikor láthatóan 2 értelmes magyar mondat megszerkesztése nehezedre esik...
1# Mert sokallom a megélhetést, de főleg az albérletet.. az a tervem ha lejár a próbaidőm akkor veszek fel hitelt és nagyszüleim részéről lenne egy kisebb ház, amit el tudnék belőle kezdeni felújítani. És vagy oda költözni majd egyszer- vagy kiadni és úgy mennék albérletbe.
2# nem és anyósom egy több diplomás nő. Ez a része a legkiakasztóbb.
Az önbizalomhiányodon nem fog tudni a barátod segíteni. Neked kell a fejedben rendet tenni, ha egyedül nem megy (a leírtak alapján nem), pszichológussal. Ami nem lesz kis idő.
Ezt függetlenül attól meg kéne tenned, ezzel a sráccal hogy alakulnak a dolgaid, mert ha vele végül szakításra kerülne a sor, akkor a következő kapcsolatodban ugyanúgy probléma lesz az önértékelésed.
De a jelenlegi kapcsolatod sem fog működni normálisan, amíg ezt rendbe nem hozod.
#6.
"nem és anyósom egy több diplomás nő. Ez a része a legkiakasztóbb"
Mondjuk azt elhiszem, hogy kiakadsz egy többdiplomás nőtől. Nehéz lehet neked megérteni.
8# egyetemista vagyok😅 köszi.
Tudom kissé kusza lett, de még mindig olyan rosszul érzem magam a történtek miatt, ez ezért van, meg mert idegesít hogy sietnék és a telefon minden 2. Szót átír valami másra.. próbáltam tényleg gyorsan, minden oldalról a lényeget leírni. De ha ennyire zavar egyeseket szívesen leírom majd később ide mégegyszer kijavítva/rövidítve ha lesz időm :) az eddigi válaszokat köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!