Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagy önzőség, hogy nem akarom...

Nagy önzőség, hogy nem akarom a férjem szülinapját anyósomékkal ünnepelni?

Figyelt kérdés
Távol élünk egymástól, de videotelefonhívással folyton ők is ott vannak a gyerek meg a férjem születésnapján. Nagy önzőség, ha én csak a saját családommal akarok ünnepelni?
2022. nov. 2. 17:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
64%
Igen nagy önzőség. A te szülinapod miként szoktátok ünnepelni?
2022. nov. 2. 21:11
 22/35 A kérdező kommentje:
Napközben hívnak telefonon és köszöntenek szüleim meg mások, este vagy délután tortázunk. Vagy úgy van megszervezve, hogy náluk ünnepeljük meg, ha éppen megyünk, és nincs kötelező második otthoni ünneplés.
2022. nov. 2. 21:15
 23/35 A kérdező kommentje:
Tehát nem szokott kötelező náluk ünneplés is lenni. Elfogadják, hogy már ez az én családom.
2022. nov. 2. 21:16
 24/35 anonim ***** válasza:
50%
Az ő születesnapja @, nem a tiéd.
2022. nov. 2. 21:21
 25/35 anonim ***** válasza:
79%
Téged nem annyira a szülinapozás zavar, hanem egészében az, ahogy a férjed a szüleihez viszonyul. Az tenyleg zavaró, ha rád nincs tekintettel és tényleg este 10-ig halasztja az ünneplést, gyorsan letudva azt. Nem lehet most azt megbeszélni, hogy mondjuk 8-ig tart a videókonferencia, és 8-tól tortáztok? Vagy a férjed nem mer a szüleinek szólni, hogy most már vége? Vagy nem akar?
2022. nov. 2. 21:46
 26/35 anonim ***** válasza:
86%
Én bekapcsolnám a videóchatet es úgy tortaznék. Közben is lehet dumálni.
2022. nov. 2. 21:47
 27/35 anonim ***** válasza:
27%
Nem
2022. nov. 2. 21:55
 28/35 anonim ***** válasza:
31%
Hogy bírt ki melletted szerencsétlen csávó 12 évet?
2022. nov. 3. 05:31
 29/35 anonim ***** válasza:
73%
De ti elolvastatok hogy este 10kor akar nekiallni a ferj az unneplesnek??? Kerdezo leirta, orakat cseveg a szuleivel videoban, aztan 10kor eszebe jut, hogy neki van mar sajat csaladja is, es hamar le akarja tudni az egeszet. Mondjuk nem tudom a gyerek mennyi idos, de ha kicsi, nem is kene ebren lennie este 10kor, plane nem tortazni.
2022. nov. 3. 06:31
 30/35 anonim ***** válasza:
65%

Ünnepeljetek másnap 🤷🏼‍♀️. Neked meg nem muszáj ott ülni amíg beszélgetnek. A férjed szülinapja, oké már "ti vagytok egy család", de anyósodnak meg akkor is a fia marad, aki felfogja köszönteni a szülinapján, ha a férjednek belefér az órákig videochat akkor így jártál. Az összes többi nap a tied, lehet elötte, utána is ünnepelni, vagy a legközelebbi hétvégén (ha hétköznapra esik. Sokan, köztük mi is akkor tartunk szülinapot, ha hétköznapra esett. Aznap csak felköszöntjük és ennyi)

Én anyósommal olyan semleges viszonyban vagyok (nem vagyunk rosszban, de nem is keressük egymást csak úgy. Eltudunk beszélgetni, de kb ennyi), mégis én vagyok aki a férjem szülinapjára megszokta hívni amikor szervezem. Mégis csak az anyja, azért a szülinapján csak jól esik az embernek ha az anyja is jelen van (nálatok chaten). Sőt a testvéreit is, pedig sogornőm férjével kölcsönösen alig szólunk egymáshoz, de a testvérei, a szülei legyenek ott a szülinapján 🤷🏼‍♀️. Az az egy nap csak az övé. Ők is a családja, attól hogy elvett és lettek gyerekeink. Ráadásul nekik a nagymamája és nagynénje, nagybátyja (egy férfi, egy nő testvére van). A gyerekek szülinapjára is hivatalosak.

Ha ez nem mindennapos, hogy órákig videochatel az anyjával akkor vihar a biliben.

2022. nov. 3. 06:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!