Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagy önzőség, hogy nem akarom...

Nagy önzőség, hogy nem akarom a férjem szülinapját anyósomékkal ünnepelni?

Figyelt kérdés
Távol élünk egymástól, de videotelefonhívással folyton ők is ott vannak a gyerek meg a férjem születésnapján. Nagy önzőség, ha én csak a saját családommal akarok ünnepelni?
2022. nov. 2. 17:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
33%

Gondolom a te anyádék se pofátlankodnak oda a te születésnapodon igaz?

Amúgy el kell keserítselek, anyósodnak több köze van a férjed születésnapjához, mint neked.

2022. nov. 2. 18:34
 12/35 anonim ***** válasza:
61%

#6: és tényleg ilyen "anyucipicifia" kell neked...??

Mi lesz pár év múlva, ha már most terhes ez a dolog...

2022. nov. 2. 18:37
 13/35 A kérdező kommentje:
A gyerekeméhez meg akkor viszont nekem, de akkor is ugyanaz megy.
2022. nov. 2. 18:38
 14/35 A kérdező kommentje:

12

Már a pár év múlva van :(

2022. nov. 2. 18:39
 15/35 anonim ***** válasza:
75%
Talán alkalmazkodj a férjedhez legalább a szülinapján. Ugyanis a szülinapja róla szól, kérdezd meg ő mit szeretne.
2022. nov. 2. 18:59
 16/35 A kérdező kommentje:
Ő azt szeretné, hogy először puncsolhasson a szüleinek, aztán este 10-kor vagy még később még álljunk neki tortázni, mert ő egy ilyen mindent zsúfoljunk bele az időbe, nehogy véletlen jól érezzük magunkat típus. Szjam le és menjek bele? lehet ha ihatnék, tudnék jó képet vágni az egészhez még így is, de most sajnos nem lehet.
2022. nov. 2. 19:11
 17/35 anonim ***** válasza:
84%
Akkor tényleg tartsatok két külön napon. Mondd meg neki, hogy csevegjen a szüleivel, ti meg megünneplitek másnap.
2022. nov. 2. 19:17
 18/35 anonim ***** válasza:
52%
Neked hogy esne ha a majdani fiad boszorkány felesége kizárna téged a gyereked ünnepléséből?
2022. nov. 2. 19:47
 19/35 anonim ***** válasza:
39%
Tipikus liba: ki akarja sajátítani a csávót, kimarni a családját az életéből
2022. nov. 2. 19:47
 20/35 anonim ***** válasza:
75%

Milyen jó, hogy azért az ünnepelt döntheti el a saját szülinapján ő mit szeretne, kivel szeretné tölteni a szülinapját..

Atom gáz, hogy a férjednek hozzád kellene még a szülinapján is igazodni..

Szerintem neked nem kötelező ott ülnöd fapovával hallgatni miről beszélget a férjed a szüleivel.

Mondjuk nem értem mi olyan hatalmas kunszt megenni egy tortát, azt videó hívás közben is lehet..

Azt sem hiszem, hogy akkora fene nagy ünneplést csapnál a férjednek..

Tipikus szokásos meny /anyós rivalizálás..

2022. nov. 2. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!