Másnak is ilyen volt az anyósa /apósa?
Párommal lassan 6 éve leszünk együtt. Tavaly kérte meg a kezem, fél évvel azután hogy összeköltöztünk. Eleinte mondta anyós hogy mikor veszünk már házat, csak jobb lenne mint az albérlet. A szomszédos ház eladó nálunk xy összegért vegyük meg. Első kérdése páromnak az volt hogy miből. Erre anyós mondja hogy vegyük fel a babavárót. Mondtuk hogy nem szeretnék, majd mi eldöndjük. Erre anyós hát igaz nem is vagytok házasok még. Itt egymásra néztünk párommal. Felhozta hogy jó lenne már az esküvő ideje lenne. Mi mondtuk hogy előbb a házra szeretnék gyűjteni. Erre mondta hogy már ideje lenne már, legtöbb pár eljegyzés után már házasodik. Itt párom rászólt hogy fejezze már be, még nem akarjuk. Utána megkérdezte hogy melyik évszakban lenne az esküvő. Itt már fogtunk fejünket. Mondtam neki ősszel, mert nekünk akkor lenne a legjobb, illetve szebb. Erre hát ősszel olyan csúnya esküvő lenne. Itt párom ismét rászólt. Utánna fel jött a gyerek téma is hogy mikor szülők már. Itt meguntunk, feláltunk és haza mentünk.
Nem értem hogy ez faggattás, vagy minek lehet nevezni miért jó? Illetve miért akarja ennyire megszabni hogy mi legyen és miért akarja az ő nézeteit erőltetni?
Most még nem zavar annyira, de azért idegesítő hogy minden második kérdése a fenti témák közül valamelyik.
Szerintem 6 év után teljesen normális hogy felmerül az esküvő kérdése, főleg ha volt eljegyzés.
Nekem fura hogy arra vártok legyen ház. Ha soha nem tudtok venni akkor soha nem lesz esküvő?
Kicsit sok volt az anyós jelölted mert ugye nem az anyósod. De teljesen logikus kérdéseket tett fel és logikus ötleteket adott. De mivel ti besérültetek rajta, egy értelmű hogy nem tartotok még ott. Ami szintén érthető. De ha 6 év után sem érzitek hogy össze kellene házasodni akkor szerintem kicsi az esély hogy valaha fogjátok.
Szóval valahol igazad adok az anyós jelöltednek.
Szerintem is normális ha azert ezeket szeretne tudni. Ha minden alkalommal csak ez a tema na az mar nem normális.
Mas kerdes, hogy 6 ev alatt miert most lett ez akkora kérdőjel?
Anyosod eddig anyosod volt..
Én 23 éves vagyok, párom 27.
Azt kihagytam hogy a kérdésből mindig megkérdezi és már unjuk. Meg nem őszinte leszek én biztos hogy fogok szülni, ebbe a világba minek. Albérlet amit fizetünk nem drága, nem Budapesten vagyunk, ha nem vidéken ( 30k plusz a rezsi egy hónapban). Babavárót meg azért nem fogok felvenni hogy utána nem jön össze a gyerek és 18 milliót keljen vissza fizetni. Arról nem is beszélve hogy 10m ért max putri házat veszünk.
Jo azert azt vegyuk figyelembe, hogy lehet 6 eve egyutt vannak, de mondjuk 16 evesen jottek ossze. Akkor hova meg mikor hazasodjanak hamarabb? Nyilvan ez felnott embereknel valoban fura, de egy tinikapcsolatnal azert annyira nem, csak a kerdezo nem tert ki erre.
Ennyi leirasbol amugy en se kapnek agyverzest, nekem ez nem tunik rossznak, az en szuleimmel es anyosomekkal is szoktunk beszelgetni, tervezgetni, nagyon joban vagyunk es egyaltalan nem vesszuk tamadasnak a “kenyes” kerdeseket. De valoszinuleg a kerdezoeknel van meg valami,lehet mar 6 eve szivbol gyulolik egymast, aztan ha anyos csak rapillant; mar attol is idegrohamot kap, igy ezen nyilvan kiakadt. Vannak ilyenek :D
Csak akkor valahogy bele kellett volna szoni a kerdesbe, hogy milyen is a viszonyotok szerintem.
Mielőtt megkérte kezemet párom az előtt meg erről faggatta hogy jó lenne már meg kérni a kezét, ideje lenne. Ez már megtörtént és most jön a többi.
Emlékszem hogy a lányát is kérdezgette folyton hogy mikor lesz már gyerek, nagymama akarok lenni. Azóta van neki 2 gyermeke, most meg cseszteti a 3.kal.
Mi nem vagyunk igazán jóban anyósommal. Tavaly csúnyán összevesztünk szüleim vállásakor. Kifagatott hogy apum milyen nőhöz ment, mi lesz apám földjeivel
, állataival, anyám mit fog egyedül kezdeni magával, mikor lesz a bírósági eljárás stb és besokaltam és összevesztünk. Azóta nem vagyunk jóban
Hat ez jobb nem lesz akkor, max rosszabb.
Igy valoban a 6 ev nem relevans. Nektek most kezdodik csak az elet kb. Viszont azert a pároddal egyeztess, h neked megfordult a fejedben, h nen akarsz gyereket. Anyosodnak ehhez nincs koze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!