Màsnak is van kéregetös anyósa?
Anyòsom àllandoan mindent akar...
Lecseréltük a kertu bútort az neki kell...(nem adtam oda eladtuk)
Van a kellerben 3 szönyegem mar,mar nem passzol a szinvilaga
ezért van lennt.Pàr év mulva veszünk egy hàzat és szerintem jol fog jönni egy ideig ha lesz mit lerakni es nem kell venni mindenhova.
Mindig eszrevesz mindent...
Renovaltak a lakasunkat,a nappaliba uj butorokat veszünk.
Tegnap is azzal jött ha a virag polc nem kell
ö igenyt tart rà...
Nem is tudja hova rakni de allandoan kunyermal
es nem ocska butorokrol van szo.
Mar olyan mérges vagyok rá.
Màsnak is van ilyen anyòsa?hogy birja?🙂
Inkább másnak is van olyan rokona, aki ahelyett, hogy a szegényebb családtagjának adná a "nem ocska bútorokat" (ami a másiknak kb. új) eladja...szégyen! Igen, ezt az
érzést ismerem.
Ez szerintem sem akkora probléma mint amekkorát te csinálsz belöle.
Eleve nekem az a fura, hogy a kerti bútorodat mint egy fastfashion darab cserélgeted... Ha akkora szükségetek van a pénzre akkor miért vásárolgatsz össze vissza és miért nem a régí bútort tartod meg addig amíg pénzed lesz.
Még a szönyeget megértem...
De ha a virág állvány nem kell akkor neked miért fáj, hogy valaki aki közel áll hozzátok elviszi.
Lehet én vagyok fura, de mi megprobálunk nem pazarolni. Nem azért mert anyagilag nem tehetjük meg, hanem azért mert megpróbáljuk az életünket természet barátan élni, és ezért addig használujk pl a telefonunkat is emíg az el nem romlik.
Ha pedig még si elöbb lecserélünk valamit, akkor nagyon örülünk, ha valami ismerösnek adhatjuk ahol azt tovább használják.
Mondjuk eladja??? Mert nem 2000ftos polcról van szó, hanem mondjuk 20eFtosról es viszonylag új, csak megunta és vesz egy másikat, amibe beleforgatja ennek az árát?
Én is szeretnék kapni rokonságtól ezt-azt ingyen..jó lenne.. De azért lesülne a bőr az arcomról INGYEN elkunyerálni, amit a másik pénzzé tehet. Ha azt mondja anyós(vagy akárki), hogy nekem jó lenne ha megunod, gondolj rám, mennyiért adnád el, akkor az más. Lehet a kérdező a kisebb dolgokat simán odaadja akkor ingyen is. De mondjuk egy nappali bútorért, kapna mondjuk 50eftot(csak tipp), akkor azt miért bukná el?🙄
De az!!!
Nem mindegy nekünk az a 10,20,30 ezer forint
Na meg 1 honapja megunja mert nem fér el oda adja a baràtnöjének!
Elkeri aztan elosztogatja...
Nem vagyok en szeretet szolgalat
Eleg jol keresnek vegye meg ha kell neki valami...
Az en szüleim sosem keregetnek.Azt se tudja mit akarunk lecserelni
de mar stipistoppol.Es az ami felhuz!!!
Mert ha valami van az kell neki.
Aprobb dolgokat odaadok neki de azert van egy hatàr.
Eladtunk 2 butort 60 ezer jött be belöle.
Azért sztem nem mindegy...
Anyagilag sosem segitettek van nekik böven penzük
Lakast örököltek stb
most csuszott be nekik 8 milko egy lakasbol amit örököltek es eladtak
menjen es vegyen maganak
Úgy tűnik, hogy folyamatosan cseréli a bútorokat, felújíttat, közben 20 ezer forintra égető szüksége van meg elrakja a lecserélt szőnyeget?
Nyilvánvaló, hogy csóró a kérdező, aki játssza a nagysasszonyt. Anyós meg a látszatból ítél, gondolom nem gondolja, hogy ekkora urizálás mellett, szükségük van 20 ezer forintra is. Szólni kell neki, a látszat az csak látszat, nem engedhetik meg maguknak ezt, hogy ingyen adjanak bárkinek is bármit.
Es tenyleg az aprobb dolgokat odaadom szo nelkül
de már durvàn elvàrja hogy en butorozzam be a lakàsàt
Nem kérdez semmit szükseg van e rà v sem
tudja h hazra gyüjtünk es sok mindent eltarolok h ne kelljen hirtelen annyi mindent venni...
Ez az ami bant,ez a màniàja
Anyàm ilyen lenne szégyelném...
Es hiaba mondok vmire nemet.
Vettünk uj porszivot a régit meg a garàzsba raktuk
igy nem kell allandoan a porszivot kicipelgetni
Hat neki az is kell...Ferjem odaadta neki
fel ev mulva az uj porszivo megadta magat..
De jol jött volna az a porszivo par honapig a garazsbol
amig veszünk masikat...
Ja de persze nem volt nàlunk.
Ezert rakok el ilyeneket,mert meg ha regi is es müködik ès elfér en szeretem elrakni,mert ha valami varatlan elromlik nincs több 10 ezer forintunk hogy vegyünk egyböl masikat.
Elöre szoktam gondolkodni kicsit...
Mivel terhes vagyok es tudtuk h sok mindent meg kell valtoztatni
Probalunk a hellyel sporolni...
Kisebb butorokat veszünk mert tul zsufoltak vagyunk
A haloban is kell a hely igy onnan mennie kellett egy komodnak
A nappalit is meg most mig dolgozok es van rendes keresetem
atalakitjuk h nagyobb hely legyen a gyereknek(panelban elünk most)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!