Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem bírok az anyósommal! Mind...

Nem bírok az anyósommal! Mindent is ő szeretne irányítani az életünkben. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már nem bírom tovább magamban tartani hogy kikészít az anyósom. Nemrég költöztünk arra a településre ahol ők is laknak, ráadásul szinte a szomszédban dolgozik. Eleinte próbáltam magam meggyőzni hogy jobb lesz a helyzet de nem. Minden nap itt pakolja le a motyóját amivel jön dolgozni és mikor végez akkor mindig benéz hozzánk. Ezzel még nem is lenne bajom, de egyfolytában rendezkedik itt. Kulcsa van a kapuhoz és kérdés nélkül jön-megy az udvaron és ilyenkor kb mindig be is jön a házba hozzánk szó nélkül. Se egy telefonálás hogy jövök, se egy kopogás az ajtón. Csak nyit be és már jön is befelé. Ez engem baromira zavar mert semmi magánéletünk nincs így mivel állandóan be vagyok feszülve hogy éppen mikor nyit be. Ráadásul most született meg a kisbabánk és nyilván őt is látni akarja, ezért ha épp nem azért jön be mert hozott valamit, akkor azért megy be hátra a hálónkba, mert ránéz a gyerekre. Mikor hazahoztuk a kórházból direkt szerettem volna hármasban lenni a férjemmel és a kicsivel, erre este beállított a sógornőmmel hogy ők jöttek megfürdetni. Meg se kérdeztek hogy akarjuk e, csak felvették a gyereket és már vitték is. Ez nekem nagyon kiakasztó! A férjemnek meg tök normális mivel ő így nevelkedett hogy a házuk egy átjáróház. Náluk is mindig mindenki kopogás nélkül jön megy. Nagyon hálás vagyok a sok segítségért pl hogy rendezi a kertet meg a költözéssel is rengeteget segítettek de ezzel az átjárással kikészít. Ja és hab a tortán hogy mindent úgy kell csinálni ahogy ő akarja. Most pl a bútorokat akarja átrendezni mert hogy az úgy “nem jó helyen van” és rendesen minden nap elmondja és kb befenyíti a férjemet hogy rendezze át mert különben elviszi a bútort. (Régebben az övéké volt csak mi megkaptuk)

Mit tegyek hogy ennek vége legyen???

2022. okt. 5. 10:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
93%
Te is idejössz levezetni feszkót, mert 100% biztosra veszem, hogy az életben nincs ekkora szád, főleg nem az anyósod felé.
2022. okt. 6. 16:19
 62/73 A kérdező kommentje:

Oké te biztosan remekül ismersz ennyiből profin kiismertél.

Tudod mit? Igazad van. Hülyékkel nem szabad veszekedni mert lesüllyedsz az ő szintjére, ott meg legyőz a rutinjával. 🤦🏻‍♀️

2022. okt. 6. 16:23
 63/73 anonim ***** válasza:
90%

Mi van, kérdező? Könnyebb másokat lehülyézni, mint meghúzni a határaidat anyóssal szemben, igaz? Meg belátni, hogy egy életképtelen faxhoz mentél hozzá és még szültél is neki...

Hidd el, nem viccből írtam, hogy alaphangon a családi rovat 50-60%-a pont a te problémakörödet boncolgatja, kb. minden szemszögből és ott le is írták, hogy a kérdező ne lepődjön meg, ha a gyerek amint teheti, ott hagyja a francba és többé felé se néz.

De tudod mit? Ha ennyi eszed van, szenvedj, de ne gyere ide nekem 18-20 év múlva ajvékolni, hogy azt se tudod, miért szar le a gyereked... Ezért, baxki, mert nem csak olyan tátott szájú vagy, mint a férjed, hanem azért, hogy ezt be se ismered magadnak és csak vartyogsz és lószart nem teszel, hogy ne bax ki magaddal és az egész megalapított családoddal...

2022. okt. 6. 17:36
 64/73 A kérdező kommentje:
Huha valakinek savanyu a szolo mert egy vilagtalan csicska akinek valszeg csaladja sincs ezert osztja itt az eszet ha kell ha nem. Legyel boldog a velemenyeddel te savanyu uborka 😂
2022. okt. 6. 17:40
 65/73 A kérdező kommentje:
Ja és ha ennyire nagy a szád vállald már fel magad névvel. Ja hogy nem megy? Gondoltam 🤔
2022. okt. 6. 17:43
 66/73 anonim ***** válasza:
83%
Inkább haljak meg egyedül, mint ilyen "családdal"....
2022. okt. 6. 17:43
 67/73 anonim ***** válasza:
94%

"Mit tegyek hogy ennek vége legyen???"

Szorítsd a minimálisra a kapcsolatot a férjed családjával. Ha ez nem megy válás, mert megváltozni nem fognak, csak max. rosszabbak lesznek.

2022. okt. 6. 17:45
 68/73 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltél azóta a férjeddel, beszéltetek anyóssal ?
2022. okt. 7. 09:21
 69/73 anonim ***** válasza:
100%

Zárb be az ajtót belülről, akkor nem tud bejönni csak ha kopog vagy telefonál

Indok: pihensz a kicsivel, félsz hogy valaki bejön, így érzed biztonságban magad és pont

Ha rendezkedni akar: köszönjük Kati mama, nekünk így tetszik, így kényelmes, majd átgondoljuk, de most így akarjuk.

2022. okt. 7. 18:01
 70/73 anonim ***** válasza:
87%
68: Egy túrót beszélt... Vagy troll vagy pont olyan tátott szájú, mint a férje...
2022. okt. 7. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!