Miért viselkedik ilyen furcsán az apósom?
Sziasztok!
Párommal 8 éve vagyunk együtt, 1 éve vagyunk házasok. Mivel éppen építkezünk, ezért a Párom szüleinek a házában lakunk, párom viszont csak hétvégén van itthon, külföldön dolgozik.
Anyósommal alapvetően nem is lenne probléma (elvétve vannak beszólásai, de ezek nem felém irányulnak), na de az apósom. Alapjában sem egy szószátyár, nem beszél sokat, de velem egyáltalán semmit. Most az utóbbi hetekben pedig voltak elég bunkó beszólásai, én pedig nagyon lelkis vagyok, így gondolhatjátok mit éreztem... Aztán a másik dolog, párom mondta, hogy édesapjának le kellene vágni a haját (én szoktam neki megcsinálni), mondtam is páromnak, hogy rendben majd szóljon az apuka, hogy mikor csináljuk meg. Nem szólt… aztán láttam, hogy volt fodrásznál. Szóval inkább elment fodrászhoz, mint, hogy szólt volna nekem. Mikor csinált kaját, párommal ketten voltunk a nappaliban, és apósom jött, de csak a páromnak szólt, hogy “gyere egyél belőle”, ez akkor kicsit szíven ütött. A páromnak hiába mondom ezeket, ő annyival lerendezte, hogy “tudod milyen apa, hogy nem szokott beszélgetni nagyon..”. Viszont ezekből mind úgy érzem, hogy számára nem vagyok teljes értékű családtag. Mikor ideköltöztem megbeszéltük a költségeket is, még azt sem tudom mondani, hogy ők tartanak el. Ez az utóbbi időben tört elő ennyire, én egyből arra tudtam gondolni, hogy lehet azért, mert nem dolgozom jelenleg. 3 hónapja vagyok itthon, tanulás miatt kellett a munkámat ott hagynom. Előtte viszont folyamatosan dolgoztam, nem voltam így, mint most itthon sosem. Lehet azt gondolja, hogy lusta vagyok, és a fia pénzel engem? Ez nem így van, de ha így lenne se lenne köze hozzá, elvégre házasok vagyunk, vannak közös kiadásaink, “közös kasszán” is vagyunk.
Ti mit gondoltok? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Bocsi, ha kusza lett, próbáltam mindent leírni😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!