Lesz valaha ebből kiút ha ennyire nem tudunk együtt élni?
hány évesek vagytok bazmeg, tíz?! anyós felhívja az anyukádat, hogy beáruljon neki, hogy a kicsi lánya rossz kislány volt?
ekkora nyomorék amúgy nem tudom hogy lehetsz, ráköltözöl egy idegen nő nyakára (aki mondjuk szintén megéri a pénzét, ha szülősége alatt csak egy nyomorékot sikerült felnevelnie), és szülsz rá egy kölyköt is, mert nem volt még elég kisbaba a háztartásban veled meg a "pároddal"
Ez megint a 6 hetes baba mellől wellnessezni járó kérdező.
Senki sem kíváncsi már a 20. ilyen kérdésedre. Eddig sem fogadtál meg egy tanácsot sem. Nincs esetleg egy barátod, akinek oszthatod az anyóst? Ez a platform nem erre való.
12. Persze, hogy ő az!
Nem értem, mi a célja ezzel...
Nettó energiavámpirkodás.
Örülj neki, hogy engedte, hogy egyáltalán odacuccolj.
Én nem engedtem volna, sőt azon lennék, hogy éljetek külön életet, ne a nyakamon.
Mennyi idős most a kislány? Ha jól számolom a korábbi kérdések alapján olyan 2 körül van.
Tessék beadni bölcsibe, elmenni dolgozni, két fizetésből már lehet egy albérletet fizetni, gond megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!