Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lesz valaha ebből kiút ha...

Lesz valaha ebből kiút ha ennyire nem tudunk együtt élni?

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve élek anyósoméknál de sose tudtunk igazán összebarátkozni. Mára már annyira eldurvult a helyzet hogy sokszor az elfojtott dolgaim miatt van hogy csúnyán visszaszolok neki ha cseszeget. Igazából minden apró dolgon ki tud akadni amit csinálok és mivel most beteg is vagyok visszaszoltam neki. Mondtam neki ha ennyire nem jó h itt vagyok elmegyek innen inkább mert ezt már nagyon nem bírom. Meg mi van ha itt fogok megrohadni meg 30 évig mert a fia úgyse akár innen elköltözni. Meg kissé meg is fenyegetett h még egy ilyen beszólás kiborulas és felhívja anyukámat h jöjjön ki és elmondja neki milyen vagyok meg h hagyjon engem élni. Biztos ő tömi tele a fejem hülyeséggel. Az a baj van egy gyerekem már így nehéz lépnem. Félek férjem tényleg nem akar majd soha külön menni.
2022. aug. 28. 15:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

hány évesek vagytok bazmeg, tíz?! anyós felhívja az anyukádat, hogy beáruljon neki, hogy a kicsi lánya rossz kislány volt?

ekkora nyomorék amúgy nem tudom hogy lehetsz, ráköltözöl egy idegen nő nyakára (aki mondjuk szintén megéri a pénzét, ha szülősége alatt csak egy nyomorékot sikerült felnevelnie), és szülsz rá egy kölyköt is, mert nem volt még elég kisbaba a háztartásban veled meg a "pároddal"

2022. aug. 28. 17:43
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

Ez megint a 6 hetes baba mellől wellnessezni járó kérdező.

Senki sem kíváncsi már a 20. ilyen kérdésedre. Eddig sem fogadtál meg egy tanácsot sem. Nincs esetleg egy barátod, akinek oszthatod az anyóst? Ez a platform nem erre való.

2022. aug. 28. 21:14
 13/18 anonim ***** válasza:
81%

12. Persze, hogy ő az!

Nem értem, mi a célja ezzel...

Nettó energiavámpirkodás.

2022. aug. 28. 21:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Megszoksz vagy megszöksz helyzet.
2022. aug. 29. 01:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A férjed akarna külön menni, ezt is tdjuk, mert már megírtad, csak annyira életképtelen vagy, hogy egyszerűen nem mer veled hitelt felvenni, mert fél, hogy mindig mindent egyedül kell majd megoldania, mint ahogy már most is, te csak sápítoznál és sírnál. Kérdező, az, hogy ennyire semmit nem észlelsz magaddal kapcsolatban és mindig másokat hibáztatsz, k.vára kiborító. Mar itt a gyakorin is unjuk, el tudom képzelni, hogy akkor anyósod mennyire, aki meg még a gyerekedet is nevelte /neveli neked. Sokszor megírtuk már neked, hogy VÁLTOZTATNOD KELL, de te nem teszed meg. A visszaszólás nem változtatás, neked a viselkedéseden, az aktivitásodon kell változtatnod. Tudjuk például, és anyósod is tudja, hogy az elköltözés csak üres fenyegetés, nem lennél képes egyedül egy albérletet kivenni sem. Nagyon is megfelel neked, hogy anyósod mindent megcsinál, a férjed meg hozza a pénzt, csak hát kényelmetlen, mert bizony szóvá teszik. Az meg, hogy anyád még hergel is, valószínűleg szintén igaz. Szoval ha visszaköltöznél anyádhoz es nekik otthagynád a gyereket, azzal mindenkinek szívességet tennél. Csináld ezt.
2022. aug. 29. 06:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy engedte, hogy egyáltalán odacuccolj.

Én nem engedtem volna, sőt azon lennék, hogy éljetek külön életet, ne a nyakamon.

2022. aug. 29. 07:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként csoda, hogy még nem dobtak ki onnan - ezzel a stílussal.
2022. aug. 29. 07:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős most a kislány? Ha jól számolom a korábbi kérdések alapján olyan 2 körül van.

Tessék beadni bölcsibe, elmenni dolgozni, két fizetésből már lehet egy albérletet fizetni, gond megoldva.

2022. aug. 29. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!