Lesz valaha ebből kiút ha ennyire nem tudunk együtt élni?
Figyelt kérdés
Több mint 2 éve élek anyósoméknál de sose tudtunk igazán összebarátkozni. Mára már annyira eldurvult a helyzet hogy sokszor az elfojtott dolgaim miatt van hogy csúnyán visszaszolok neki ha cseszeget. Igazából minden apró dolgon ki tud akadni amit csinálok és mivel most beteg is vagyok visszaszoltam neki. Mondtam neki ha ennyire nem jó h itt vagyok elmegyek innen inkább mert ezt már nagyon nem bírom. Meg mi van ha itt fogok megrohadni meg 30 évig mert a fia úgyse akár innen elköltözni. Meg kissé meg is fenyegetett h még egy ilyen beszólás kiborulas és felhívja anyukámat h jöjjön ki és elmondja neki milyen vagyok meg h hagyjon engem élni. Biztos ő tömi tele a fejem hülyeséggel. Az a baj van egy gyerekem már így nehéz lépnem. Félek férjem tényleg nem akar majd soha külön menni.2022. aug. 28. 15:13
1/18 anonim válasza:
Mi a jó égnek kellett gyereket is szülni egy ilyen xar kapcsolatba, anyós nyakára????
2/18 anonim válasza:
Először gondolkodni szoktunk, utána cselekedni. (feltételek megteremtese, utána család tervezés).
3/18 anonim válasza:
"mi van ha itt fogok megrohadni meg 30 évig mert a fia úgyse akár innen elköltözni"
A fia mit mond erről?
4/18 anonim válasza:
"Meg mi van ha itt fogok megrohadni meg 30 évig mert a fia úgyse akár innen elköltözni."
Gratulálok, anyuci pici fiának szültél gyereket.
5/18 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__probl..
Ez megint ugyanez a kerdező. Már sokadik ilyen kérdese. Anyós kiakadasa jogos, a nő semmit nen csinal, hiaba írtok bármit, ugysem figad meg egy tanácsot sem, csak nyavalyog meg sajnaltatja magát.
6/18 anonim válasza:
Szia.
Az én párom sem hajlandó leszakadni az anyjáról, majdnem, hogy mindig ő válaszol helyette.
Most még jó szorakozom rajta, de hamarosan dobbantok.
7/18 anonim válasza:
Mért nem mész vissza a szüleidhez vagy albiba?mért szültél olyannak aki nem hajlandó külön élni az anyáéktol mért türőd a csesztetést?
8/18 anonim válasza:
Jajj már megint ugyanaz ...? Pffff...
9/18 anonim válasza:
Anyósod úgy kezel mint egy óvodást, "még egy ilyen beszólás" és akkor hú ő felhívja anyukádat és elmond téged mindennek jajjajjajajajj
10/18 anonim válasza:
Nem lesz jobb, El Kell Válnod. Különben ott fogsz megrohadni, kivéve ha kirakják a szűrödet. Nem tudom, mire számítottál. Senki nem fog megmenteni saját magadtól. Ott nem maradhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!