Jogos, ha a szülinapi bulimon nincs alkohol, mert anyósom alkoholista?
Ha nem tud nemet mondani az alkoholra, akkor boltba sem megy? Ott is van kísértés.
Nem kell piával kínálni és kész. Szerintem hamar kifullad a buli, evés, üdítő és mehetnek is haza a vendégek. Én külön tartanék bulit a barátoknak, piával, elvégre ez a te ünneped, családdal meg alkoholmenteset.
Köztes megoldások:
- alkoholmentes sört venni
(azt lehet inni nyakló nélkül, amíg csak tart a készlet, én ha olyan helyzetben vagyok, hogy társaság van, meghívott vagyok, de ezért vagy azért nem ihatok, de van alkoholmentes sör, akkor simán jobban megiszom nyáron azt, mint valami gyárilag agyoncukrozott, stabilizátorokkal meg ízfokozókkal teletömött, tömény mesterséges üdítőt)
- mindenki 2 alkoholos sört kap, oszt jónapot, ossza be!(aki nem alkesz, az tudja ezt a helyzetet kezelni).
Mamának: mama, sajnos 22-en vagyunk, 44 doboz sört vettünk, magának már nincs (több).
Lehet olyan fröccsöt csinálni, aminek 90%-a víz, így simán víznek látszik (ha nem hajolsz föléje, és szagolsz bele közvetlenül 1 centire az orrodtól), így anyósodnak sejtelme se lehet, hogy Horváth Pista és Kovács Dezső laza fröccsözik (akár sóherfröccsözik - 9 dl víz 1 dl szóda) és nem vizet iszik.
Amúgy meg igen, ha valaki nem alkesz , akkor illene (sőt, ha autót, motort, vagy akár rollert vezet, akkor köteles is lenne, ha nem akarja reszkírozni a jogsiját) kibírnia.
Vagy ha sehogy nem bírjátok, akkor nem kell ottlennie a kedvesed anyjának. Tartsátok valami fiatalosabb helyen, és kész. Szombathelyen még a nagy kocsmabezárások mellett is hirtelen eszembe jutna 3-4 ilyen hely, ahol 40 év felettieket garantáltan nem látsz.
Szerintem ne hívjátok meg a mamát. A megvonás elég mocskos tüneteket tud produkálni. Akár be is kattanhat, ha rájön, hogy pia nincs.
Különben meg, mikor máskor igyon meg egy pohár sört/bort az ember, ha nem egy szülinapon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!