Szerintetek tényleg olyan borzalmas kérés az, hogy ha anyósék jönnek babalátogatóba (szomszéd utcában laknak) legyenek szívesek szóljanak előtte, ne csak úgy váratlanul beállítsanak az ajtón?
Figyelt kérdés
Sok konfliktus van emiatt a férjem és köztem, de egyszerűen úgy érzem, hogy ebből nem tudok és nem is akarok engedni. Legutóbb bugyi nélkül hálóingben ültem a kanapén a babával a kezemben, mikor beállítottak…2022. aug. 3. 21:59
31/39 anonim válasza:
Kérdező, te szültél ennek a xarfaxúnak, most már ne sírjon a szád, hanem zárd be szépen az ajtót. Komolyan, ennél határozottabbat nem találtál? Szeretnék gyereket, de ennél sokkal jobban megválogatom, kivel állok le.
32/39 anonim válasza:
A férjed két tűz között van. A lófxt, egyszerűen anyuci pici fia, és képtelen neki nemet mondani.
Nem fog változni, te mindig egyedül maradsz velük szemben, aztán majd megunod 2-5-10 év múlva és lelépsz.
33/39 anonim válasza:
Mondjuk én feleségül sem mentem volna ilyen emberhez.
34/39 anonim válasza:
33: én sem, az ziher. 31-es kommentem mégis le lett szavazva, hogy ilyennek nem szabadott volna szülni...
35/39 anonim válasza:
A férjed fél az anyjától, és ez mindig így lesz. Sosem fog érted kiállni. Soha.
36/39 anonim válasza:
Azért csinálják ezt, hogy téged is betörjenek, mint a rettegő fiukat.
37/39 anonim válasza:
Én szemét voltam, mert velem is megcsinálta anyós. Nem nyitottam ajtót "nem voltam otthon" hívogatott, de "nem hallottam". Később vissza hívtam, hogy láttam keresett... Mondtam, hogy városban voltam a babával... Utána meg sétáltunk :) mondtam, miért nem szól, ha jönni szeretne? Sajnos máshogy nem értette meg, azt hitte joga van, bármikor jönni. Hát nem.
38/39 anonim válasza:
Férjed elegánsan kibujik a felelősség alól, és rád hárítja. Tyű, ezt hogyan bírod elviselni? Gondolom nem az első ilyen megnyilvánulása. És azt most mondom neked, hogy nem is az utolsó
39/39 anonim válasza:
Biztos be nem engednék. Szerintem akármilyen jóban lehetsz valakivel, de babás házba nem állítunk csak úgy be. Zárd az ajtót, aztán egy idő után felfogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!