Szerintetek tényleg olyan borzalmas kérés az, hogy ha anyósék jönnek babalátogatóba (szomszéd utcában laknak) legyenek szívesek szóljanak előtte, ne csak úgy váratlanul beállítsanak az ajtón?
Olyan furi,hogy sok embernek (foleg szulonek, anyosnak) ezek nem termeszetes dolgok.
Ha felmered hozni akkor meg meg Te vagy rossznak beallitva aki elakarja szakitani az unokajuktol es nem vagy halas azert mert ok ott vannak neked.
Tipikus gazlangozas.
De könyörgök: mért van nyitva az ajtó? Más bejöhet?
Amúgy komoly baj van a férjeddel, ha ezt nem érti. Nemhogy szóljanak, hanem időpontot egyeztessenek.
Nem engedném be őket, és pont. A hisztijük és a konfliktus meg pont nem érdekelne.
Azon viszont elgondolkoznék, hogy akarok-e egy ilyen emberrel élni.
“Sajnos” a férjem nagyon kötődik a szüleihez, véleményem szerint nem történt meg az egészséges elszakadás. Mindig azt mondja az ilyen helyzetekre, hogy két tűz között van.
Köszi a választ mindenkinek! Kicsit megnyugodtam, hogy nem az én véleményemmel van baj..
:)
Mindenképp a férjemmel beszélnék először és ha ő már mellettem áll, akkor pont, hogy neki kellene a saját szüleivel beszélnie erről.
Ez így nagyon nem oké.
Alapvetően én képtelen lennék egy ilyen férjet elviselni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!