Ossze vitatkoztam anyossal. Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Van egy 16 honapos kisfiam aki a kezdetektol rossz alvo de az elmult 2 hetben brutal faradt vagyok mert fent kell lenni vele hajnalban akar 3-4 orat is. Felebred kezdetektol minden szarra amit az anyoska tud is. O jott hozzank este 7kor mikor altattam a gyereket tudta, hogy alszik meg is berontott mint egy vad allat es fel is riadt a kis fiam kezdhettem mindent elorol ami kb 1 oras ringatas volt. Persze mondtam neki, ahogy bejott lehet kicsit ideges hangsullyal hogy most tenyleg be kellett jonnie amikor tudta hogy altatok?! Amikor ki jottem a szobabol egybol letamadott es kiabalt velem hogy miert vagyok szemtelen hat mondtam neki itt ne kiabaljon erre miert mi lesz megversz? Meg hogy egy veres kene nekem, mar mas reg megvert volna.2022. aug. 2. 10:19
11/31 anonim válasza:
Mi ez a külföld,Erdély,Szlovákia?
12/31 A kérdező kommentje:
Anglia
2022. aug. 2. 10:42
14/31 anonim válasza:
Normális családban nyilván neked lenne, de hát te cék között akartál élni, innentől az van amit ők akarnak.
15/31 anonim válasza:
Ha tényleg igaz,megérdemled a sorsod,mi a fenének állsz össze Romával????? Más nem lett volna jobb szüleid mit szóltak a kapcsolatodhoz???
17/31 anonim válasza:
Mondjuk ha hétkor altatod, nem csoda, hogy hajnalban kukorékol a gyerek.
18/31 anonim válasza:
Hát szerintem lehetett tudni előre (már házasság előtt is), hogy c. családokban abszolút matriarchátus van, a férfi anyja a mindenható, ő mondja meg a tutit mindenkinek...
Legyen az ember egészségesen előítéletes, ha az életéről dönt... :)
19/31 anonim válasza:
Gondolhattad, hogy milyen életed lesz ha egy proletár családba bekerülsz, ráadásul még oda is szülsz. késő bánat.
20/31 anonim válasza:
Ne támadjátok ennyire, magyar anyósok se jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!