Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Rezsi miatti összeköltözés,...

Rezsi miatti összeköltözés, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Mi ketten párommal, albérletben élünk, van megtakarításunk de ilyen árak mellet a saját lakás valószínű álom marad ( átlag dolgozók vagyunk). Ahol élünk MINDEN villannyal megy, sütés főzés és a fűtés is. Gáz nincs itt a településen. Anno azért lett villanyfűtés mert elég összevissza munkarendben vagyunk ( vagyis azóta már csak én ) mehettünk volna flyton haza a hideg házba, rakni a kályhákat stb..

Rezsink brutál lesz, embertelen. Párom szüleihez költöznénk, nekik van gáz is de vegyes tüzelés is , ketten ők is nehezen nyögnék ki ,ahogy anyós mondta villany limitbe beférnek,de gázba nem . Ha fát veszünk oda, az is olcsóbb lenne mint a giga felemelt árak.

Próbáltam másik albit keresni, de hát épp a rezsiemelés után ki lenne az a h.lye aki kiad alacsony rezsijű kisebb házat ,lakást?

2022. júl. 27. 10:50
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
63%
Én egy kertben lakom a saját szüleimmel a családommal. Külön,kisebb házban. Hiába azt csinálok amit akarok állandóan azt figyelik mit csinálok. Pár hónapja ez addig fajult, hogy kiderült a saját anyám átjár hozzánk és csekkolja a házat. Épp aludtunk a gyerekkel, az apja elment disznótorba, anyám azt hitte mi is mentünk, hajnalban arra ébredtem, hogy mint egy tolvaj lopakodik. Tiszta rémálom. Most nálunk is megy a cirkusz a rezsi miatt, jajj mi lesz. Nos, én kivárok. 1-2 hónap még nem gáz belefér, aztán meglássuk mi lesz, de mivel én nem tudok elmenni így el kell viselnem... Szerintem ülj a segeden még egy kis időt, amíg kiforrja magát ez az egész, után menj oda, csak akkor, ha tényleg nagyon muszáj, mert később visszacsinálni sokkal nehezebb. Közös lónak túrós a háta! Tudom, szóval ha tényleg jót akarsz akkor fogadd meg a tanácsom és várj még!
2022. júl. 27. 17:57
 52/56 anonim ***** válasza:
21%

Ha nem tudok 100% külön menni egy udvaron belül, akkor tönkremegy a kapcsolatotok.

Plusz te ott csak vendég leszel.

2022. júl. 28. 11:15
 53/56 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem ne kapkodjátok el. Lehet nem is lesz akkora az a számla.

A másik forgatóköny, hogyha mégis és a nép morogni fog, akkor majd feljebb viszik a határt és előadják a nagy megmentőt.

Én várnék.

2022. júl. 29. 19:02
 54/56 anonim ***** válasza:
69%
Ha MINDEN NAP zsíros kenyeret kellene ennem, akkor SE költöznek anyóshoz!
2022. júl. 31. 16:45
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett végül?
2023. okt. 14. 15:02
 56/56 anonim ***** válasza:
81%
Anyós/após mellé soha nem szabad költözi! Onnantól vége a kapcsolatnak.
aug. 15. 15:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!