Több mint 2 éve élek náluk a férjemmel és a 2 éves gyerekunkkel. Mára már nagyon eldurvultak a dolgok anyósomékkal és egyáltalán nem érzem magam boldognak a jelenlegi élethelyzetemben. Napi szinten szólogat csésze le anyósom bármit csinálok.Elég durva kiabálásai is voltak már és múltkor már azt mondta ki fogod egyszer már nyírni a férjed bárcsak soha ne sajnált vna meg anno és hagyott volna egyedül. Bárkit tudna találni magának. Én csak menekülni akartam biztos otthonról és csak egy mencsvar volt nekem sose szerettem. Holott sokkal jobban szerettem otthon a szüleimmel testvéreimmel évekig élni. Otthon is voltak cseszegetések de egyáltalán nem ilyen durvák tudtunk nevetni, önmagam lehettem, bárhová elmehettem és bármilyen problémával fordulhattak hozzájuk. Mertem segítséget kérni tőlük egyszerűen szerettemazt a nyugodt békés életet. Mi ugyanígy egy zarkozottabb család vagyunk és a férjem családja mindig is nyitott határozott beszédes volt. Total ellentétek vagyunk de férjem azért kicsit zarkozottabb így úgy éreztem anno kicsit hasonlóak vagyunk. Szívem szerint később vállaltam vna gyereket is mert nem vtam lelkileg meg erre felkészülve. Férjem meg már nagyon akart de sztem sose gondolt igazán bele mivel is jár egy gyerek csak azt hitte milyen könnyű lesz, aranyosak cukik a gyerekek. Most meg már soha többet nem akarna még egyet mert annyira megviselik a sírások, hiszti, betegségek minden ami egy gyerekkel jár. Sokszor inkább tulorazik későn ér haza hogy ne kelljen sok időt vele lenni futni utána. Elején jó volt a kapcsolatunk sok helyre elmentünk sokat nevettünk de a terhességem óta szinte sehova szóval nagyon eltavolodtunk és sokszor már ő is cseszeget, beszólogat a gyerek miatt főleg. Anyosomek sose kedveltek azelőtt se mert h mennyire zárkózott vagyok meg a családomat se de azért azt az egy hétvégét mindig kibirtuk egymás mellett és akkor még nem is szologattak be semmiért. Szeretnék elköltözni de mivel a gyerekemmel vagyok otthon így nem tudok albérletbe menni. Férjemmel pedig sose tudjuk megbeszélni hogy mi legyen a jövőben hogyan tervezünk. Fel hitelt felvenni nem mer nagyon velem belevágni a költözésbe. Mit tegyek h végre nyugodtan élhessek szorongás nélkül?
Figyu, te döntésed volt az, hogy szülsz annak ellenére, hogy nem voltál még rá felkészülve. Erről nem az anyósod tehet. Azzal is tisztában voltál, hogy a komolytalan férjednek sincs fogalma a felelősségteljes gyerek vállalásról. Ennek ellenére vállaltad. Amit megfőztél, most megeheted. Vagy pedig összeszeded magad, felnősz végre és elkezded az önálló életed a gyerekkel. Ez sem lesz egy túl jó buli, de ha tényleg rossz neked ahogyan most élsz, akkor attól mindenképpen jobb lesz. Rajtad áll, hogy kínlódás lesz az életed a továbbiakban, vagy pedig változtatsz. A gyakorin nem fogják helyetted megoldani az életedet. Kérdezgethetsz napi 30x is itt, a helyzet ettől még maradni fog, ha csak ennyit teszel a jövődért.
2022. júl. 25. 08:52
12/19 anonim válasza:
fordítsuk meg a szemszöget: anyósod nyakán vagytok két éve. NEKI meddig kell még tűrnie?
2022. júl. 25. 09:05
13/19 anonim válasza:
Nem volt kötelező férjhez menned, oda költözni,pláne szülni, úgy, hogy nem akartad.Ezek egyedül a Te döntéseid voltak, csak saját magad okolhatod.A kapcsolatod pedig nem volt jó, ha úgy szültél, hogy nem akartál még, a férjed meg nem veszi ki a részét a gyereknevelésből.Nem a 3. félre kell mutogatni, jelen esetben az anyósra.
2022. júl. 25. 09:12
14/19 anonim válasza:
Jajjnekem..... Ez a szappanopera megint folytatódik...???
Ez az, aki 6 hetesen ott akarta hagyni a gyereket anyósra, mert hogy ő elutazik, mert fáradt???
2022. júl. 25. 13:35
15/19 anonim válasza:
Nincs túl sok lehetőség. Haza költözhetsz, vagy elmehetsz dolgozni, és akkor kereshetsz olcsó albérletet. Hitel max akkor opció, ha te is dolgozol és van kerested. De ha konfliktusok vannak a kapcsolatotokban, akkor nem érdemes közös hitelben gondolkodni.
2022. júl. 25. 14:36
16/19 anonim válasza:
Nekik akarsz " jót " vagy amgadnak? Csak ezt kell eldönteni.
😂😂 Figyu, attól, hogy törölteted a neked nem tetsző hozzászólásokat, még igaz marad.. Sirhatsz itt ahányszor akarsz, attól nem fog semmi sem változni.
Én már rég kiraktam volna a szűrődet, és hidd el a párodnál is érik a dolog.
A párod nem az anyja miatt nem áll ki melletted, hanem önmagad miatt.
Azért nem költözik sehova, mert pontosan tudja, hogy egy életképtelen nyomi vagy.
2022. júl. 25. 20:07
19/19 anonim válasza:
Megengednék, hogy mikor visszamész dolgozni, elköltözz a kislánnyal vagy a gyereket már a semmire csináni tudó, de lakást venni nem tudó férjed helyett a nagyszülők bíróságon maguknak akarnák az uncsit?
Nagyszülők mit szóltak, mikor bekéreckedtetek hozzájuk, hogy megestél és őket kihasználva náluk húznátok meg magatok? Meddig szól a lakhatás lehetősége és milyen feltételekkel?
Nagyszülők mit szólnak ahhoz, hogy a fiúk inkább későn kar haza és a szülei nyakába sózza a pereputtyát akkor is,mikor ő is foglalkozhatna velük?
Terhességed alatt miért nem jártatok el?
Miket szól be neked a párod a gyerekkel kapcsolatban?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!