Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért mondta ezt anyósom?

Miért mondta ezt anyósom?

Figyelt kérdés

A szituáció a következő:

Családi összejövetelen eljött a csoportkép készítés ideje. Én nem szerettem volna fényképezkedni, férjem sem, ennek hangot is adtunk, hogy köszi, mi most ezt kihagynánk. Anyósom jön oda nyaggatni, hogy na gyere már fotózkodni, ne maradj ki. Mondtam neki, nem, nem szeretnék. Na és itt jön, amit nem tudtam hova tenni. Azt mondja nekem, hogy "De legalább a Zolikát (férjem, anyósom fia) hagyjam már, had jöjjön fényképezkedni, ha akar!"

Nagyon megdöbbentett ez a mondat... miért feltételezte, hogy én nem hagyom a fiát fényképezkedni? Erre féjrem persze mondta neki, hogy anyu hát én magamtól nem akarok, nem kényszerítenek, hogy márpedig ne fotózkodjak. Rosszul esett, hogy ilyet a fejemhez vágott, nem értettem mit gondol, hogy én lekötözöm a fiát?

2022. júl. 20. 13:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ilyen a termsézete.
2022. júl. 20. 14:47
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

Figyelj, nem ismerünk titeket.

Lehet, hogy magad sem veszed észre, de uralkodó típus vagy, aki elnyomja a férjét valamennyire, és ezt mások látják.

2022. júl. 20. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Mert anyósod nem feltételezi ezek szerint a fiacskájáról, hogy van egy önálló gondolata.
2022. júl. 20. 15:33
 14/14 A kérdező kommentje:

Lehet 😂

2022. júl. 20. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!