Már úgy érzem belebetegszem. Mit tegyek?
Elvitt? A hátán? Azért valahogy előtte is megéltél. Most meg a gyereked nem akar veled lakni, te pedig az helyett, hogy hanyatt-homlok rohantál volna vissza hozzá, azon panaszkodsz, hogy "belebetegszel", hogy a párod a rokonainak adja a pénzét.
Elsőre nekem is az jutott eszembe, hogy ne szülj neki, nem haladtok előre stb, de úgy látom, te is szép sütemény vagy.
Hm... Szóval..
Te mentél a pali után, a gyerekedet hátrahagyva mert a kuki nem fogadta el a gyereked.. De te a pénzzen hepciáskodsz..
Anyám..te is megéred a pénzed..
Én úgy gondolom, az ő keresete. Arra költi amire akarja.
Minek akarsz szülni, mikor van már egy 17 éves gyereked?
A másik meg, ha nincs meghatalmazás azt a pénzt nem veheti fel más. 😉
Amellett meg felnőtt emberek lévén, ugyan kinek kellene titeket segíteni anyagilag?
Igazából, hogy beszélsz, nekem abból az alábbi lehetőségek jöttek le:
- kamu az egész (99%)
- valójában te is csak a pénzéért vagy vele
- képes voltál a gyerekedet is otthagyni, mert kellett a pasi, és most azért csalódtál, mert ő nem ad fel miattad ugyanígy mindent
Akárhogy is nézem, itt te vagy a hunyó. Ő csak simán kötődik a családjához, és nem kerültél nála első helyre - amihez joga van. Valószínűleg ő nem tervez veled annyira igazából, és lehet, ő volt a legjobban meglepődve, hogy a gyerekedet hátrahagyva vele mentél. Megjegyzem, ha ő ilyen családcentrikus, akkor nála ez konkrétan rossz pont volt.
De mivel kamu az egész kérdés, ezért minden más csak elméleti fejtegetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!