Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Már úgy érzem belebetegszem....

Már úgy érzem belebetegszem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Élettatarsammal 2en keressük a pénzt nem segít senki. Ő jóval többet mint én. Az anyja és testvérei tudják, hogy jószívű és lehuzzák folyamatosan. Őt nem zavarja de amikor nekem kell valami akkor azt mondja be kell osztani meg, hogy sporoljak. A múltkor ment vissza térítés pénz és az állandó lakcimere de anyja felvette és elkoltotte. A testvérei is. Az egyik fuvart kér tőle állandóan ha ott vagyunk. A másiknak meg most született gyekereke.Persze, hogya párom legyen a keresztapa. Már jött is az üzenet hogy ilyen játékot szeretnék keresztapa. Nagyon osszevesztunk már nagy viták vannak köztünk. Szépen és csúnyán is beszéltem vele.
2022. júl. 20. 07:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Miért, amíg ez a hős lovag nem jött, miből éltetek? Éhen haltatok? Vagy azért álltál egybe vele, hogy legyen egy fejőstehén? Lányod is éhen hal ott ahol most lakik?
2022. júl. 20. 09:20
 12/20 anonim ***** válasza:
92%

Elvitt? A hátán? Azért valahogy előtte is megéltél. Most meg a gyereked nem akar veled lakni, te pedig az helyett, hogy hanyatt-homlok rohantál volna vissza hozzá, azon panaszkodsz, hogy "belebetegszel", hogy a párod a rokonainak adja a pénzét.

Elsőre nekem is az jutott eszembe, hogy ne szülj neki, nem haladtok előre stb, de úgy látom, te is szép sütemény vagy.

2022. júl. 20. 09:20
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Megérdemled.
2022. júl. 20. 09:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Legyél csak lábtörlő meg cselédek. Minek vagy vele? Néha elhúzta a mézesmadzagot. Te meg elolvadsz. Neked mindig sportolnod kell majd mellette. Csomagolják össze és légy a lányoddal. 40f
2022. júl. 20. 09:30
 15/20 anonim ***** válasza:
86%

Hm... Szóval..

Te mentél a pali után, a gyerekedet hátrahagyva mert a kuki nem fogadta el a gyereked.. De te a pénzzen hepciáskodsz..

Anyám..te is megéred a pénzed..

Én úgy gondolom, az ő keresete. Arra költi amire akarja.

Minek akarsz szülni, mikor van már egy 17 éves gyereked?

A másik meg, ha nincs meghatalmazás azt a pénzt nem veheti fel más. 😉

Amellett meg felnőtt emberek lévén, ugyan kinek kellene titeket segíteni anyagilag?

2022. júl. 20. 09:47
 16/20 anonim ***** válasza:
85%

Igazából, hogy beszélsz, nekem abból az alábbi lehetőségek jöttek le:

- kamu az egész (99%)

- valójában te is csak a pénzéért vagy vele

- képes voltál a gyerekedet is otthagyni, mert kellett a pasi, és most azért csalódtál, mert ő nem ad fel miattad ugyanígy mindent

Akárhogy is nézem, itt te vagy a hunyó. Ő csak simán kötődik a családjához, és nem kerültél nála első helyre - amihez joga van. Valószínűleg ő nem tervez veled annyira igazából, és lehet, ő volt a legjobban meglepődve, hogy a gyerekedet hátrahagyva vele mentél. Megjegyzem, ha ő ilyen családcentrikus, akkor nála ez konkrétan rossz pont volt.

De mivel kamu az egész kérdés, ezért minden más csak elméleti fejtegetés.

2022. júl. 20. 10:17
 17/20 anonim ***** válasza:
96%
Lemondtál a gyerekedről, hogy mehessél oda lábtörlőnek? Az "urad" szarba sem vesz. Még közös gyerek. Mi a brontnak neked, ha az elsőt se te neveled? Oké, hogy a családja egy vérszívó banda, de te sem vagy ám egy főnyeremény. Téged minek tart, ha rájuk keres? Te minek tartod az ilyen embert? Szégyelld magad szerintem, hogy elhagytad a gyereked ezért...
2022. júl. 20. 12:02
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
Na igen, akkor alapból nem emnt volna ki vele valaki....
2022. júl. 20. 14:42
 19/20 anonim ***** válasza:
94%
Ha egy pár nem ért egyet az alap dolgokban: pénzkezelés, gyerekvállalás, házasság, én-idő, stb. , akkor az a kapcsolat nem fog működni. Szerintem nem szabadna együtt maradnotok.
2022. júl. 20. 16:42
 20/20 anonim ***** válasza:
89%
Legyetek külön kasszán. Fizessétek felesben a rezsit a kaját és ha van albérletet, a maradékkal meg mindenki azt csinál amit akar.
2022. júl. 20. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!