Milyen "praktikák" tudtok, hogy ne bosszantsam fel magam előre minden alkalommal ha anyósékhoz kell menni?
Erre nincsen praktika, anyósod ilyen, egyszerűen nem érdemes ezeken felbosszantani magad. Ha belegondolsz, semmi rosszat nem mond, lehetne, hogy szemétkedik, meg hülyeségekkel traktál. Amit csinál nem rosszindulatból mondja, le kell állítani, "Juci ne haragudj, de feleslegesek a tanácsaid, mi ezt Pistivel jobban tudjuk, kedves vagy, hogy segíteni akarsz, de nem szükséges".
Egyetlen megoldás, ami van, hogy a férjeddel összefogva nem fogadjátok őket kéretlenül, ez pipa, ha megsértődik, és elmegy, ne foglalkozz vele. Ha meg odamentek, és kezdesz megfeszülni, akkor te is megteheted, hogy azt mondod, hogy a kicsi nyűgös, induljatok, illetve nyilván nem kell sűrűn menni.
Szóról szóra az én anyósomra emlékeztet. Kísértetiesen o.O :D
Én sem jöttem még rá a taktikára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!