Mit tettetek volna ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy anyósom egyik nap már annyira kiakadt rám, hogy elkezdett kiabálva szidni anyukámat, apukámat, tesoimat, és engem persze. Hirtelen elkezdte a mukormevel a homlokomra mutogatni és lökdösni hogy itt itt tegyél helyre mindent, mert egy pszichopata agybajos vagyok. Egy semmirevaló, se nő se feleség se anya, lusta, tehetetlen, határozatlan nulla vagyok. Kezeltessem magam mert mindenkit elmarok magam mellől és mindenki kezd távolodni tőlem. Szóval eldurvult a helyzet és sajnos ez nem lesz jobb mert évek óta tart ez. Ti ilyen helyzetben h reagáltatok volna? Ha kezd nemcsak szavakkal bántani hanem lassan tettlegesség is lesz ebből?2022. jún. 27. 15:00
31/36 anonim válasza:
#29: és ott se reagált semmilyen kommentre...
ez is ő:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__probl..
32/36 anonim válasza:
Így van, ő az.
Anyósodnak igaza van.
34/36 anonim válasza:
Költözz el ahelyett, hogy minden másnap kérdéseket írogatsz, amelyre nem is válaszolsz.
35/36 anonim válasza:
Nem kell anyós nyakán élősködni
36/36 anonim válasza:
Anyósnál laksz gondolom. Valami miatt elege van belőletek. Gondolkodj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!