Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tettetek volna ilyen...

Mit tettetek volna ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy anyósom egyik nap már annyira kiakadt rám, hogy elkezdett kiabálva szidni anyukámat, apukámat, tesoimat, és engem persze. Hirtelen elkezdte a mukormevel a homlokomra mutogatni és lökdösni hogy itt itt tegyél helyre mindent, mert egy pszichopata agybajos vagyok. Egy semmirevaló, se nő se feleség se anya, lusta, tehetetlen, határozatlan nulla vagyok. Kezeltessem magam mert mindenkit elmarok magam mellől és mindenki kezd távolodni tőlem. Szóval eldurvult a helyzet és sajnos ez nem lesz jobb mert évek óta tart ez. Ti ilyen helyzetben h reagáltatok volna? Ha kezd nemcsak szavakkal bántani hanem lassan tettlegesség is lesz ebből?
2022. jún. 27. 15:00
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
27%
8. Nem a műkörmével lökdöste. Csak mutogatott rá ami után elkezdtem lökdösni.
2022. jún. 27. 15:39
 12/36 anonim ***** válasza:
93%
Na és akkor most halljuk a másik oldalt is. Ennek valóban olyan szaga van, mintha szándékosan provokálnád valamivel, hogy aztán kiboruljon és játszhasd az áldozatot.
2022. jún. 27. 15:39
 13/36 anonim ***** válasza:
68%

#12. Nem oszt nem szoroz. Ha ő lökdös, akkor ő borul. Főleg ha pl a családomat szidja.

VISZONT! Ha van ennek oka, akkor vissza fogom magam, csendben maradok és elgondolkozom, hogy változtatni kell.

2022. jún. 27. 15:42
 14/36 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem attól is függ hogy milyen volt a műköröm amivel mutogatott 🙂 (ha már ennyire fontos volt beleírni a sztoriba). Mert az ilyenek engem is felbosszatottak volna:

[link]

2022. jún. 27. 15:49
 15/36 anonim ***** válasza:
95%
Elárulod, hogy mivel érdemelted ki ezt a hangnemet? Lehet, hogy neki van igaza, így nem lehet tudni.
2022. jún. 27. 16:08
 16/36 anonim ***** válasza:
92%

Csak nem Te vagy a "nagyon zárkózott" csaj?

mert akkor ez esetben anyósnak igaza van..

2022. jún. 27. 16:15
 17/36 anonim ***** válasza:
91%
Érzésem szerint a kérdezö beköltözött az anyóshoz, nem csinál semmit, az anyósnak meg elege van belöle.
2022. jún. 27. 16:17
 18/36 anonim ***** válasza:
96%
18, ehhez képest ha visszajön, elmeséli, hogy anyós lakik náluk, soha nem dolgozott, iszik is...
2022. jún. 27. 16:19
 19/36 anonim ***** válasza:
95%
megint csak a FÉL sztorit hallottuk???
2022. jún. 27. 16:24
 20/36 anonim ***** válasza:
95%
Valamiert az a sanda gyanu kerulget, hogy itt Anyosnak van igaza es tenyleg veled van gond.
2022. jún. 27. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!