Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek csúnya lenne...

Szerintetek csúnya lenne tőlem ez hogy ennyi időre rá hagynám a babánkat?

Figyelt kérdés
Anyósom eljött segíteni hozzánk egy kis időre és én heti 1x szeretnék szépítkezni, önbarnítózni,hajat mosni ez olyan maximum 2-3 órába telik , addig ott hagynám neki a babánkat hogy vigyázzon rá
2022. jún. 18. 20:12
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
87%
28as, "Nyilván nem egy alap hajmosásról van szó". Szerintem pont ezt sajnálják tőle, hisz ilyenkor csak a baba számít, anya nehogy már magával akarjon foglalkozni.
2022. jún. 18. 22:44
 32/49 anonim ***** válasza:
86%
33-as, igen, mert a szuperanyák nem bírnak kiszakadni a gyerek seggéből, nehogy más is foglalkozzon vele, anyuka meg magával törődjön kicsit, hátha jobban érezné magát. Sose értettem az ilyen szülőt.
2022. jún. 18. 22:46
 33/49 anonim ***** válasza:
84%
#34 amúgy meg igen. egy nő nem csak anya, hanem nő is. had legyen már élete a gyereken túl is
2022. jún. 18. 22:50
 34/49 anonim ***** válasza:
84%

Pontosan így van, azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy persze az utcán meg ha látják, hogy kicsit is elhagyja magát akkor pedig köpködnek ezerrel.

33as voltam)

2022. jún. 18. 22:51
 35/49 anonim ***** válasza:
89%
Ha vállalja semmi godn ezzel.
2022. jún. 18. 23:01
 36/49 anonim ***** válasza:
79%

Ezeket a sértő kommenteket az igénytelen, zsíros hajú, zömmel elhízottabb nők írják, akik mindenkire! irigyek, akik foglalkozi merészelnek magukkal anyuka létükre. :D

Őszintén sajnálom őket.

Kérdező: ha NEKI nem probléma, miért ne?

2022. jún. 19. 07:04
 37/49 anonim ***** válasza:
87%

Kérdezd meg tőle kedvesen. De azon csodálkozom, hogy a kérdés feltevése nem magától értetődő.

Bakker, nem az a kívánságod, hogy vegyen nektek egy kastélyt!

2022. jún. 19. 09:04
 38/49 Katona Dius ***** válasza:
75%
Imádom ezeket a "ha gyereked van csak azzal foglalkozz" kommenteket. Heti pár órát rábízná nagymamára és máris rossz anya. Ugyanezek az emberek még majd jönnek egy hét múlva és támadnak,mert azért leszel rossz anya mert nem engeded,hogy a mama is részt vegyen a gyerek életében. Van sapka,nincs sapka.
2022. jún. 19. 10:16
 39/49 anonim ***** válasza:
13%
40es azért az más hogy a mama részt vegyen vagy anyuci lepasszolja a babát hogy wellneselhessen....komolyan miért nem vett kismacskát inkább a gyerek helyett?
2022. jún. 19. 10:21
 40/49 anonim ***** válasza:
68%
#41 már ne haragudj, de had foglalkozzon már magával is. Nyilván sokkal jobb egy kialvatlan frusztrált anya, mint egy apolt, pihent. Attól hogy valaki szülő még neki is jár a pihenés.
2022. jún. 19. 10:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!