Ocsmány anyós-gyönyörű meny párhuzam szülhet ellenségeskedést köztük?
Kérdező!
Látszik azért van baj a fejedben, nem kicsi
Pedig vannak anyósok,akik kifejezetten a szépség miatt versenyeznek. Az enyém is ilyen volt:)
Mikor terhes lettem,azzal dicsekedett végig,hogy ő a két fiát rendesen (nem császár) szülte,mert milyen csúnya,ha valakinek vágás van a hasán. Én vékony alkat voltam,így mindig megkaptam,hogy téged biztos császároznak. De nem baj,majd ezentúl nem veszel fel haspólót,vagy bikinit. Utána jött a szoptatás. Már első héten azzal dicsekedett,hogy neki nem ereszkedtek meg a mellei. De majd meglátjuk,hogy nekem milyen lesz.
Szóval tényleg létezik olyan anyós. Én nem érzem magam szépnek,de a volt anyósom lenne kettőnk közül a csúnyább,ebben biztos vagyok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Ma már folytatta is, de tényleg, hihetetlen hogy szóközöket minden lehagyja írásjelek mellől. :D
Szülhet ellenségeskedést. Alapból irigyek, hiszen elveszi a fiúkat egy idegen nő. Ráadásul fiatal, aki mellett labdába se rúghat az anyós.
Mi évekig éltünk úgy hogy az apám, anyám és az anyja között őrlődött. 40 évesen sikerült leválnia az anyjáról. Az meg addig mindent megtett hogy elváljanak. Anyámra vicsorgott amikor apám nem látta. Még nőt is vitt neki. Sőt biztatta hogy hagyja el anyámat, felnővök én apa nélkül is.
Anyu jó alakú feltűnő nő, gondolom irritálta a nagymamámat, óvodás koromban engem is kérdezgetett hogy szerintem melyik nagymamám szebb. Szóval ő tényleg irigy volt más nőkre. És az irigység sajnos megmérgezi az emberi kapcsolatokat.
Nem a szépségen múlik, hogy kijössz-e az anyósoddal vagy sem.
Én szép vagyok (nem csak szerintem), adok magamra, időt és pénzt áldozok a bőröm/hajam ápolására, divatosan öltözök, edzeni járok hogy minél jobb alakom legyen stb., leendő anyósom meg arcra átlagos, a teste alacsony és kövérkés, a haja nem áll sehogy, borzalmasan öltözködik, azaz egyáltalán nem figyel a külsejére. Én alapból úgy áltam hozzá, hogy szeretni fogom, hiszen a szerelmem anyja (a külseje nem érdekelt, persze magamban megvolt róla a véleményem), de aztán idővel kiismertem, és felvilágosítottak róla, miket terjeszt a hátam mögött, meg tudom, mennyire utál, és élete legszebb napja lenne, ha a fiával szétmennénk :D
A menye (a másik fia felesége) egy kimondottan csúnya nő: férfias arc, bandzsi szemek, bár nem kövér, de formátlan alakja van, gusztustalan eldeformálódott kezei és lábai... és őt ugyanúgy utálja, mint engem. :D
A tanulság: ha a (leendő) anyós utálni akar, utál akkor is, ha fullos csaj vagy, meg utál akkor is, ha egy igénytelen bányarém. Még tán jobban örül neki, ha szép a menye, nálunk legalábbis folyton arról siránkozik, hogy a jóképű, sikeres fia nem talált magának szép, vagy legalábbis csinos feleséget. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!