Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha az érettségizett...

Mit tennél ha az érettségizett fia külföldre menne és egy foglalt házban élne, de ezzel párhuzamosan dolgozna és tanulna is?

Figyelt kérdés
[link]

#külhon #Foglaltház
2022. ápr. 18. 11:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Semmit. Mégis mit kéne tennie?
2022. ápr. 18. 11:58
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Én sem értem mit kéne tennie vagy mi a gond ezzel...
2022. ápr. 18. 12:02
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Leveleznék vele.
2022. ápr. 18. 12:27
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha egy mondatot értelmesen nem tudnék leírni, akkor elsüllyednék szégyenemben.
2022. ápr. 18. 12:43
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
Semmit. Menjen ha akar.
2022. ápr. 18. 12:52
 6/15 anonim válasza:
38%
Foglalt házban esélyes, hogy kipróbál mindent, viszont megismerkedik jó pár olyan emberrel, aki később a társadalom kiemelkedő tagja lehet. Basquiat-ot sem a francia nevelőnő kergette a csipketeritős körül, ha nem akart latinozni. Küldj neki pénzt és tartsátok a kapcsolatot.
2022. ápr. 18. 13:01
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
Akkor ő házfoglaló csöves? Szép karrier.
2022. ápr. 18. 13:14
 8/15 anonim ***** válasza:
24%
Agyonbaszni.. bűnt követ el...istenem..semmit sem tennék. Milyen kérdés már ez
2022. ápr. 18. 15:39
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
A szokásos ostoba kérdés.
2022. ápr. 18. 15:43
 10/15 anonim ***** válasza:
97%

Ismerem a Squat lakókat. Angliában élek, önkormányzatnál dolgozom. Rengeteg olyan ingatlanhoz, épületekhez hívnak minket, ahol sokszor rendőri kísérettel megyünk ellenőrizni az ingatlanok helyzetét. Azok akik lakás, épületeke tönkényesen lefoglalnak mind drogos, alkoholista, munkakerülő egyén. Soha nem találkoztam olyam emberrel akik lakásfoglalókként becsületesen dolgozna. Fogalmad sincs milyen életkörülmények között élnek a lakásfoglalók. Sokszor beszélgettem velük, és döbbenetettel vettem észre, hogy van köztük eszes, értelmes is, aki sikeses lehetne ha normálisan élne. De a drog, alkohol tönkrevágja. Votl olyan 19 éves lány aki a rendőröknek szó szerint a kamerába mondva felkínálta magát, csak ne dobják ki. Nem is olyan régen egy 2 éve húzodó bírósági per, és kilakoltatási végzéssel mentünk ki, és több éve lezárt régi uszodába amit a tulajdonos bontani akart. Mi már akkor mentünk ki amikor a rendőrök, végrehajtok elzavarták az épületfoglalókat. Láttam azokat a fényképeket amit a tulaj készített a bezárás első napján.

2 év alatt borzlamas állapotban hagyták ott. Így az állatok sem élnek . jobban mondva senki nem szarik oda ahol alszik.. Aki így él, bűncselekményt követ el, és normális élete nem lesz. Elárulom neked: Se dolgozni se tanulni nem fog tudni. Tanulni azért nem, mert nem lesz mivel. Könyveit elégetik, eladják drogért, piáért, vagy a seggüket törlik ki. Dolgozni meg nem fog tudni, mert ahhoz, hogy dolgozhasson lakcím kell. Meg ugye a pénze sem lesz max 3 percig a kezében. Elkérik, ha nem adja elveszik erőből. Aki külföldre akar menni, ne hajláktalanként kezdje.

2022. ápr. 18. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!