Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ocsmány anyós-gyönyörű meny...

Ocsmány anyós-gyönyörű meny párhuzam szülhet ellenségeskedést köztük?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm rendkívülien szép és jó alakú viszont az anyósa pont az ellenkezője mindenben neki.Természetre is durvább,arrogánsabb,parasztos félig meddig és az ízlése is pocsék ahogy látom.Menye kedves vele de tartok tőle hogy barátnőmnek mindig keresztbe fog tenni valahogy az irigykedés miatt,hogy fia választottja mennyivel jobb nő mint ő.Általában a nagyon szép nőknek próbálnak sok helyen keresztbe tenni más nők mert nem tudják elfogadni hogy nekik nincsenek olyan jó génjeik,esetleg ízlés világuk,modoruk stb.Általában ezek a nők nagyon finomak és jó lelkük mivel úgy neveltek őket eleve,hogy egy szép kislánynak kedvesnek is kell lennie és gyengédnek,bár vannak köztük is kivételek.
2022. jún. 3. 08:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon reális lehet a sztori :D
2022. jún. 3. 09:22
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, hogy smink nélkül rá se néznének a csajra. És mit jelent az, hogy jó alakja van? Úgy néz ki, mint Nicki Minaj, vagy mi? Vagy kockás hasa van, mint egy palinak, ami undorító, hogyha meg elől deszka, hátul léc kombó, akkor nagyon messze van attól, hogy "szép" legyen.
2022. jún. 3. 09:22
 13/31 anonim ***** válasza:
96%

Nem. Az indokolatlanul ellenséges anyósok azért olyanok, mert "elveszik tőlük a kisfiukat", és "egy másik nő fontosabb lett náluk". A saját pozíciójukat érzik veszni. Ha ezt a konkrét okot nem akarják bevallani, akkor belekötnek a lányon mindenbe, a személyiségébe, végzettségébe, életmódjába, családjába, külsejébe is. A lényeg, hogy akkor is ellenségesek lennének a mennyel, ha az ki sem látszana a bibircsókból. Ez nem a szépségen múlik.

Az okkal ellenséges anyósokat pedig a menyük ellenségessége, fennhordott orra szokta zavarni, akár szép az a meny, akár csúnya. Például ha a meny látogatáskor finoman megkritizálja a berendezést, és burkoltan megjegyzi, hogy ő az ennél minőségibb/ízlésesebb holmikat preferálja. Ez sem a szépségen múlik.

2022. jún. 3. 09:24
 14/31 anonim ***** válasza:
94%

Tényleg nem értem, hogy miért jó a ronda anyós gyönyörű menye mese unatkozó diákok kérdése. Ugy érzem meg fog megint szaporodni az anyós-meny, anyós-menyasszony kérdés így nyárra és az esküvők időszakára. :D Igaza van 1-esnek. Egyébként nem érzed ellentmondásnak a kérdésed?

Szerinted az anyja miért lenne a szépségére féltékeny? A gyereke a gyereke és nem a pasi, akire csorgatná a nyálát. Enyhén szólva is undorító amiket írsz. De azt is bírom, hogy úgy alkotnak az emberek véleményt, hogy nem is ismerik azt a másikat.

Egyébként és most ezt a kérdéstől függetlenül is írom. Attól még hogy valaki nem a tökéletesség minta képe és bizonyos betegségek miatt tenyeres talpas lett, vagy a betegségtől megfáradva nincs kedve az ízlésével foglalkozni, attól még lehet egy végtelenül kedves jóságos valaki. Ja igaz a ruha öltöztet, de az sem mindegy a ruhán belül milyen az ember.

Ez csak sztereotípia amiket írsz. Ismered személyesen úgy, mint a tenyered azt a nénit?

2022. jún. 3. 09:47
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még valami. Én pl. nem vagyok se szép se gyönyörű csak átlagos, de nem érdekel, hogy más nő szebb mint én.

Ezt csak azért írom, mert a megfigyelésed fals. Mert a szépség relatív mindenkinek különböző.

15-ös vagyok.

2022. jún. 3. 09:49
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
14-es , 15-ös vagyok.
2022. jún. 3. 09:49
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
A szokásos szóközhiányos sztori... 😂
2022. jún. 3. 09:51
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ocsmány anyós"

"Mielőtt támadnátok NEM azt mondom hogy minden durva lelkű nő csúnya vagy minden nagyon szép nő gyengéd,csak ez többnyire a megfigyelésem és sokat tapasztaltam."

Ja tényleg nem? Dehogynem azt mondod, már az első két szóval azt mondtad "ocsmány anyós".

Szerintem inkább nézz körül a saját házad táján kérdező, biztos van mit takarítanod.

2022. jún. 3. 09:55
 19/31 A kérdező kommentje:
Bunkók vagytok ,a szép nőket miért kéne utalni ők tényleg jobb ízlésük és finomabb lelkűek ha ennyire vakok vagytok menjetek el akárhova mindenhol ők viszik a pálmát erről ennyit.És nem nem vagyok féltékeny rájuk sőt kifejezetten örülök ha valaki szebb nálam és picit gyönyörködhetek a szépségében,hiába vagyok nő én nem leszek féltékeny,irigy.Nálam a modor számít csak,ja meg hogy bemegyünk valahova akkor nem foltos,mocskosan megyünk be és lehetőleg ápoltan lépünk utcára ennyi nálam ez alap de a viselkedés és a természet ami nálam nagyon mérvadó jobban.
2022. jún. 3. 10:21
 20/31 anonim ***** válasza:
85%
Engem nem érdekelnek a szép nők, mert kifejezetten unalmasak. Csak 3 dolog érdekli őket: pénz, autó, szépészeti eszközök. Ebben mi a buli? Semmi. Uncsik és kész.
2022. jún. 3. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!