Ocsmány anyós-gyönyörű meny párhuzam szülhet ellenségeskedést köztük?
Nem. Az indokolatlanul ellenséges anyósok azért olyanok, mert "elveszik tőlük a kisfiukat", és "egy másik nő fontosabb lett náluk". A saját pozíciójukat érzik veszni. Ha ezt a konkrét okot nem akarják bevallani, akkor belekötnek a lányon mindenbe, a személyiségébe, végzettségébe, életmódjába, családjába, külsejébe is. A lényeg, hogy akkor is ellenségesek lennének a mennyel, ha az ki sem látszana a bibircsókból. Ez nem a szépségen múlik.
Az okkal ellenséges anyósokat pedig a menyük ellenségessége, fennhordott orra szokta zavarni, akár szép az a meny, akár csúnya. Például ha a meny látogatáskor finoman megkritizálja a berendezést, és burkoltan megjegyzi, hogy ő az ennél minőségibb/ízlésesebb holmikat preferálja. Ez sem a szépségen múlik.
Tényleg nem értem, hogy miért jó a ronda anyós gyönyörű menye mese unatkozó diákok kérdése. Ugy érzem meg fog megint szaporodni az anyós-meny, anyós-menyasszony kérdés így nyárra és az esküvők időszakára. :D Igaza van 1-esnek. Egyébként nem érzed ellentmondásnak a kérdésed?
Szerinted az anyja miért lenne a szépségére féltékeny? A gyereke a gyereke és nem a pasi, akire csorgatná a nyálát. Enyhén szólva is undorító amiket írsz. De azt is bírom, hogy úgy alkotnak az emberek véleményt, hogy nem is ismerik azt a másikat.
Egyébként és most ezt a kérdéstől függetlenül is írom. Attól még hogy valaki nem a tökéletesség minta képe és bizonyos betegségek miatt tenyeres talpas lett, vagy a betegségtől megfáradva nincs kedve az ízlésével foglalkozni, attól még lehet egy végtelenül kedves jóságos valaki. Ja igaz a ruha öltöztet, de az sem mindegy a ruhán belül milyen az ember.
Ez csak sztereotípia amiket írsz. Ismered személyesen úgy, mint a tenyered azt a nénit?
Ja és még valami. Én pl. nem vagyok se szép se gyönyörű csak átlagos, de nem érdekel, hogy más nő szebb mint én.
Ezt csak azért írom, mert a megfigyelésed fals. Mert a szépség relatív mindenkinek különböző.
15-ös vagyok.
"Ocsmány anyós"
"Mielőtt támadnátok NEM azt mondom hogy minden durva lelkű nő csúnya vagy minden nagyon szép nő gyengéd,csak ez többnyire a megfigyelésem és sokat tapasztaltam."
Ja tényleg nem? Dehogynem azt mondod, már az első két szóval azt mondtad "ocsmány anyós".
Szerintem inkább nézz körül a saját házad táján kérdező, biztos van mit takarítanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!