Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen az anyós és apósoddal...

Milyen az anyós és apósoddal a kapcsolatod? Nemet és kort is irjatok

Figyelt kérdés
2022. jún. 2. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat véletlenül elküldtem. Szóval minden probléma ezekből fakad. Anyósom asszisztált neki, sosem állt ki a gyerekei mellett.

A férjem nővére sem beszél velük 10 éve.

2022. jún. 3. 08:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem két apósom és egy anyósom volt. (ffi)

Mindegyikkel jóban voltam. Szerintem minden idevágó vicc ellenére, az anyós probléma nem a ffi és az anyós, hanem a nő és az anyós között szokott fellángolni. "Két dudás egy csárdában..." esete forog fenn. Mindkét nő érzelemgazdag, kommunikatív, jót akar annak az egy szem ffi-nek, de mindkettő szerint ez csak úgy jó, ahogy ő kitalálja.

Na ezekből vannak óriási problémák. :)

2022. jún. 3. 12:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyóssal kölcsönösen nem szívleljük egymást, ő amolyan tipik "anyós" típus, soha nem jó neki senki és semmi és mellé még rosszindulatú is. Beszél mindenkiről mindenféle ostobaságot, a saját családját is nyírja. A párom sem tartja vele a kapcsolatot, őt is szekálta állandóan. 35/N
2022. jún. 5. 19:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Átmenetileg anyós(jelölt)nál lakunk, remélem már nem sokáig. Eddig bírtam, míg nem laktam itt, de már elég idegesítő és háklis. Ha különmegyünk, kb max havonta kívánok találkozni.
2022. jún. 5. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!