Hogyan mentetted meg a kapcsolatodat ami majdnem tönkrement anyós(ék) miatt?
Rámenni nem ment rá a kapcsolat, bár a probléma sem oldódott meg. A kezdetektől fogva észrevettem, hogy megy a folyamatos érzelmi zsarolása a páromnak ilyenekkel például, hogy "a bátyádnak nagyon rosszul esik, hogy nem voltál itt", "hát olyat nem lehet", meg a tipikus tényként kijelentése annak, amit csinálni fogunk stb.
Jelenleg (megszámlálhatatlan beszélgetés után) arra jutottunk, hogy ő megy szinte állandóan, én meg hébe-hóba. Ami csak félmegoldás, mert a közös időnket nyilván ezzel is megnyirbálják, de legalább arról már nincs vita, hogy én miért nem megyek.
Mondjuk azt tudom, hogy ilyenkor meg mossák a párom agyát, hogy nem-e keresnie kéne valaki mást, meg hogy jaaaaj, én annak ellenére nem megyek, hogy tudom, hogy neki ez rosszul esik, de így 8 év után már nem érdekel a nyomoruk.
Még a megmentési fázisban van, ugyanis most tudtunk végre összeköltözni, saját lakásba. Az anyja - nem az anyósom, mert nem vagyunk házasok - mára az ellenségem lett, pedig elég jól indult a kapcsolatunk. Azért imádkozott, hogy szakítsunk, és a háttérből szépen tett is érte, pl. pletykákat terjesztett rólam és a családomról, amivel szembesítettem.
Eddig ő állt nyerésre, de most végre (az ő szavaival élve) "elvettem" tőle a kicsi fiát. Azóta úgy adja elő magát, mint akinek mindjárt megszakad a szíve, annyira hiányzik neki a gyermeke.
Még abban a fázisban vagyunk, hogy folyton hazacsalogatja, kaját küld vele (ugyebár szerinte én alkalmatlan vagyok főzni), vagy olyan indokkal áll elő, hogy le kéne vinni a kutyát, vagy bármi ami eszébe jut. Amikor eljön hozzánk, rögtön hozzákezd takarítgatni, csak hogy érezzem, a takarításban sem vagyok jó... :D A kacatjait ránk akarja tukmálni, legutóbb abból robbantott balhét, mert visszaküldtem neki két-három szatyor cuccot, meg megmondtam neki, hogy nem kell ez vagy az... szerinte ez azt jelenti, hogy tőle semmi se kell nekem (amire egyébként ráhibázott :D).
A megmentési fázisra visszatérve, én most kerülöm őt, nem járok át hozzájuk, amikor ő jön hozzánk, akkor kedves, de nagyon távolságtartó vagyok vele. Látványosan nem kérek tőle segítséget, ha kérdésem van valamiről, a saját anyámhoz fordulok. Ezzel kiborítom őt.
Nagyon jó volt ezt kiírni magamból :D és az a durva, hogy nem gyűlölném ennyire, ha nem úgy állt volna hozzám ahogy tette, meg ha nem hallom vissza azt, miket mond rólam a háta mögött. Most már harcolunk, és meglátjuk, ki fog győzni ;)
Akkor tud az anyós tönkretenni egy kapcsolatot, ha:
- a pasi nem szeret igazán
- elmúlt a rózsaszín köd és bármiről vita van, a pasi igazolva érzi az anyja szavait.
"Most már harcolunk, és meglátjuk, ki fog győzni ;)"
Szerintem vigyázz, mert vékony jégen táncolsz!
Kevesebb legyen a harc, több a diplomácia!
...de te tudod...
Köszi! Hogy derültek ki a disznóságai amúgy? #7
#4 #5 ez durva! Mondjuk iktasd ki a kajaküldést. Én fotóalbumot készítettem az anyukája által küldött megzöldült húsról penészes sütikről meg rothadó kajákról amit megmutattam neki hogy így végzi minden főztje mivel főzök és a fia azt eszi. Na ezen azért párom is kibukott mert nagyon gáz hogy megmutattam a fotókat az anyjának. De mi 2 nap múlva kibékültünk..az anyja meg csak 2 havonta küldd kaját! :D undorító húzás volt de megérte. Tudtam hogy párom össze fog veszni velem mert beteg hogy készítettem egy romlott ételeink albumot de XD most se csinálnám másképp. Kérdezte tőlem az anyuka hogy milyen volt a kaja én meg mondtam hogy 14 napig állt aztán kidobtuk. Utána kitakarítottam a hűtőt,kidobtam amibe belerohadt a hús és többé nem rohasztom meg az ételt. Ami nem fogy el kuka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!