Hogyan mentetted meg a kapcsolatodat ami majdnem tönkrement anyós(ék) miatt?
Figyelt kérdés
Mitől oldódott meg a te helyzeted kapcsolatod házasságod ami majdnem "hazament" azaz totál gallyra az anyósod miatt? Az én történetem rövid: addig harcoltam míg nem a közelükbe vettünk lakást és nem költöztem hozzájuk bár a párom anyja ezt forszírozta hogy költözzek oda..ráérünk külön költözni ha terhes leszek ami ugye odébb van. Elég fiatal vagyok. Majd költözés után lassú komly küzdelmek árán párom-ő a férfi rájött hogy az anyuka mártír és ő akart lenni a 3.a kapcsolatban pedig nincs egyedül. Ezután távolságtartó lett és hagy minket élni. Te hogy hoztad el a megoldást magatoknak? Van ahol a kapcsolat ráment?2020. szept. 18. 12:35
11/15 anonim válasza:
270km tavolsag es az h evi 3x talakoztak.
12/15 anonim válasza:
Egy kapcsolat csak a benne lévő két fél miatt tud tönkremenni. A többi csak risza és önismerethiány.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Most szedem fel az államat a földszintig zuhant! Akkor az én helyzetem kvázi semmi. De azért vannak nyomorult dolgai sajnos párom anyjának. Tudja mikor megy jön a fia a mi házunknál ami tök más környék..csak erre hozta le pont akkor a kutyát tök "véletlen" de észrevettem előbb :) felöltöztem lementem párommal "véletlen" és szembesítettem a fia előtt ha találkát akar akkor szóljon! De ez gáz. Nem jött többet erre "véletlen" sem.. Hanem hív minket át,ha akar valamit. Anno nagyon régen szintén depressziós volt és kitalálta hogy a párom ne jöjjön át hozzám hanem én menjek és hárman üljünk amíg kisírja magát. Rávágtam páromra a telefont hogy vagy eljön a megbeszélt randira vagy kalap kabát neki. Iszonyú félóra volt. De eljött hozzám. Az anyja a földön sírt könyörgött hogy ne menjen én menjek át meg aludjak ott mert egyedül érzi magát mert a férje összeveszett vele (párom apja). Aztán kibékültek. Azóta 5x váltak el majdnem,most is anyagi okok miatt van vele anyuka de már nem minket terhel! Nah és ő mondta hogy aludjak ott legyek ott akkor nem érzi ennyire egyedül magát.. Amíg nem éltünk együtt párom jött át 10ből 8szor. Okkal. Én meg néha átmentem. Aztán összeköltöztünk és jöttek a telefonos zaklatások én is kaptam :)) mit csinálok hol vagyok mit főzök.. miért nem hívtam fel.. Na ez végetért. Lekopogom.
2020. szept. 18. 20:42
14/15 A kérdező kommentje:
Én ezeken mentem át. Nagyon szakadt a cérna a végén. Ezév január óta mondhatom hogy leszállt a fiáról és rólam. Akkor keres ha van értelmes oka.
2020. szept. 18. 20:45
15/15 anonim válasza:
Nem unod még hogy újabb és újabb kérdésnek álcázott panaszáradatot/gyűlöletcunamit zúdítasz a gyanútlan olvasókra a pasid anyjáról (meg általában a testvéréről is)? Mindig hozzáteszel újabb és újabb történeteket, amit a gyanútlanok bevesznek. Gyűlölöd a nőt, alig várod hogy elpatkoljon, csak addig annyi mocskot hordasz össze róla, amennyit csak tudsz. De folytasd, mert nagyon vicces a vergődésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!