Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tönkremenőben a kapcsolatom....

Tönkremenőben a kapcsolatom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, párom 25. párom tanul és dolgozik, én csak tanulok. már együtt élünk másfél éve, 2 éve vagyunk együtt. nagyon nagy szerelem volt, ráadásul a suli miatt új városba kerültünk, ahol az együttélés kézenfekvőnek tűnt. a szüleim nagyon szeretik, főleg anyum, sokat tesz a családomért, értem is, neki is köszönhetem, hogy független vagyok a szüleimtől. kívülről olyan szép az egész, de emögött megy tönkre a kapcsolatunk. az utóbbi időben állandóan veszekedtünk, már nincs rendes szexuális életünk se. csak vagyunk egymás mellett. sokszor vagyunk fáradtak, nincs időnk, állandóan csak a mindennapi rutin. én amúgyis elég szabadságszerető vagyok, nehezen "ülök meg" egy helyen sokáig, mellette lenyugodtam, biztonságot jelent számomra. de az egész már csak rutin. próbáltuk megbeszélni, mindhiába, sehova se jutunk. mindig csak oda lyukadunk ki, hogy mindketten akarunk dolgokat az élettől, de olyan másokat. tudom, hogy nagyon szeret, sokszor el is mondja. én viszont már nem tudom, kétségbe vagyok esve. szakítani nem is merek, mert összeomlana a családom. a szüleim elváltak és akkor a párom lett a férfi a családban. anyukám annak ellenére, hogy helytáll a mindennapokban, dolgozik, stb képtelen lett volna egyedül irányítani(akkor költöztünk másik városba is, ill van egy tesóm, akit akkoriban teljesen mi neveltünk a párommal). és ha most szakítanánk, nem is tudom mi lenne. párom tart el engem is(szüleim fizetik a rezsit és a sulimat, mást nem tudnak). szinte össze vagyunk láncolva, mert ha szíktanánk annyi ember életét érintené rosszul, párom családjából is. néha azt érzem ez annyira nem normális, de tudom, hogy felelősséggel tartozom a családom irányába. szinte össze vagyunk láncolva és ez így mindenkinek jó, csak nekem nem. félek, hogy sosem lesz már a régi, de ezzel a helyzettel nem lehet együtt élni. de attól is félek, hogy egyedül maradok. sosem voltam népszerű a fiúknál, ő pedig szeretett és kitartott mellettem. néha csak várom, hogy majd lesz valahogy, egyszer valakinek elege lesz vagy történik valami. de ez sem jó. belefásultunk már mindenbe és ezen kis házi prkatikák, romantikus esték nem segítenek, próbáltuk. mit tegyek? van még bármi esélye ennek az egésznek?
2009. dec. 5. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

Hogy mit tegyel? Nagyon egyszeru! Becsuld meg a parodat! Ennyi az egesz.

Tulajdonkeppen mit szeretnel, mi nem tetszik neked? Mit akarsz? Ugye te sajat magad sem tudod.

Vagy koltozz el tole, fizess te mindent, majd megtudsz mindent, pillantok alatt rajossz, hogy ki is a te parod most!

Nyugodj le, es becsuld meg, hogy eltart es nevelte a te testveredet is.

Igen jo a sorod, ugy latszik. Nem jo a jo. Hat akkor menjel, de majd ne sird vissza magadat hozza!

Szallj magadba, es gondolkodj, hogy mennyi mindent kaptal a baratodtol mar! Es te mit adtal neki???

2009. dec. 5. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 20 éves vagy és gondolom ő az első komoly kapcsolatod. Nem gondolom , hogy ő lesz majd az akivel leéled az életed, ritka hogy az első nagy szerelem kitart addig. Legalábbis nálam így volt és szerintem sokunknál még. Ha nem megy és nem érzed jól magad benne és vágysz a másra az újra akkor hagyd az egészet. Az elején nagyon rossz lesz, de ahogy múlik az idő jobb lesz! Tudom közhely, de így van!
2009. dec. 5. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne anyud kedvéért maradj vele.Biztos nehéz lesz,de fiatal vagy ahhoz,hogy kellemetlen kapcsolatban élj.
2009. dec. 5. 19:42
 4/6 A kérdező kommentje:
nem csak nekem vannak gondjaim, nem én vagyok hálátlan. mellesleg mi is nagyon sokat segítettünk a páromnak, kezdetektől fogva nálunk lakik, anyum vett neki mindent, mikor nem dolgozott.nem kell nekem esni. egyszerűen megromlott a viszonyunk, ő sem kevésbé hibás. és pont ezért nem tudom mit tegyek, mert nagyonis megbecsülöm, de egyszerűen nincs köztünk semmi. ezt ő is érzi. de úgy érzem nem szakíthatunk, mert mindent tönkretennék. de ez sem élet, már ő s többször mondta, hogy csak kínlódás az egész kettőnk között. ha teheti elmegy itthonról este, én meg nem mehetek sehova, mert ha megtudnák a szüleim, hogy egyedül mászkálok este mérgesek lennének és megtudnák, hogy köztünk nem minden oké. de ezt nem akarom, mert az anyám így is belemászik a magánéletünkbe, ráadásul mindenben a páromat támogatja.
2009. dec. 5. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen még előtted az élet, és 25 évesen még a párod is sok mindent kezdhet. Ne azt nézd kinek lesz rossz, hanem azt, hogy Nektek mi a jó. Ha egy olyan kapcsolatban éltek, ami "csak" egy fedél alatt lakás, az régen nem jó. Ne Rá támaszkodj, hanem tanuld meg saját magad is,mi az az élet, ha áldozatokkal is jár. Ha benne maradsz egy olyan kapcsolatban,amit nem akarsz, akkor elmegy melletted az ami igazán jó lenne. Ha mégis Ő lenne az igazi, akkor úgyis egymásra találtok, ha a sors úgy hozza.

Az, hogy anyagilag milyen veszteség ér, az a dolog velejárója. Gondolj bele, más házasságot rúg fel, gyerekkel együtt,mert nem működik és mégis új életet tudnak kezdeni. Ha nem akarod, nem érzed magad jól ebben a kapcsolatban, akkor lépj ki belőle időben,beszéljétek meg, váljatok el békességben és akkor senki nem leli kárát a dologban.

2009. dec. 6. 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami nem megy ne eröltessük. Végtére csak anyagi okok miatt akarnál vele maradni. Akkor meg mi értelme van a párkapcsolatnak? Nem 60 éves vagy hanem 20. Elötted az élet és valaki más. Sok sikert.
2009. dec. 6. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!