Normális hogy jobban elfáradok ha itt vannak férjem szülei?
Csak a nyitót olvastam el.
"majd mondta h itt marad. Megbeszélte férjemmel"
A férjeddel való kommunikációban vannak súlyos problémák.
Ezt előre egyeztetnetek kellett volna. Gondolom kb. mindketten, de legalább a férjed tudta, hogy milyen ember.
Az a legkevesebb, hogy elvárja, hogy te merjél neki ebédet. Az én nagyapám is elvárta, pedig a maga dolgában rendkívül szorgalmas volt. Az viszont felháborító, hogy megkéred, hogy vigyen el titeket óvodába reggel, és erre nem hajlandó. A férjedtől kérdezd meg: voltaképpen mi a bánatnak van itt az apja? Neked nem segít, tehát a férjed tennivalóiból nem vesz át, az teljesen rád marad.
Szerintem akár most is vidd el anyukádhoz a gyerekedet. Apósod meg egész nyugodtan sértődjön meg, de annyira, hogy haza is menjen! :-)
Elvárja h én szedjek neki enni. - én kedves mosollyal beintenék neki. Ha nem szed, éhezik, ennyi.
Egyébként jó neked, hogy mindenki semmibe néz?
Velem ezt nem lehetne megtenni, mert kiverném a balhét, és apóst úgy kidobnám a házunkból, ha csak pihengetni jönne, meg követelőzne mint a huzat.
De sokat elmond rólad, hogy "megcsinálok én mindent, csak"... - szolgalelkűség :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!