Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális hogy jobban elfáradok...

Normális hogy jobban elfáradok ha itt vannak férjem szülei?

Figyelt kérdés
Férjemet műtötték. Van 2 gyerekünk plusz kismama vagyok. Lebeszélzem anyukámmal h hétvégére elviszi egyik kisfiúnkat. Férjem apukaja jött elvinni meg hozni kórházból férjemet, majd mondta h itt marad. Megbeszélte férjemmel. Én persze magamban már sírtam mert így nem mertem lepasszolni az unokat másik nagyszülőnek(multkor is megsértődött). De így kipurcantam. Többet kellett pakolnom. 2 gyerekkel foglalkoznom. Apósom simán lefekszik kanapéra és nyomkodjuk a telefont de akkor miért jön el? Elvárja h én szedjek neki enni. Ma már felállás asztaltól éves után és otthagytam. Nekem ez nem segítség. Kértem h vigyen el reggel óvodába autóval. Nem vitt el. Kipurcantam mert reggel szédülök terhesen. Mindig ferjem szokta vinni kisfiúnkat. Nem érzem ezt segítségnek. Játszótérre is egyedül mentem gyerekekkel busszal mert ő borozgatott. Ez így rendben van szerintetek? Nem kértem amugy h jöjjön el. Direkt anyukámmal lebeszéltem mindent
2022. máj. 29. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Fogd be segíteni, azért jött, nem? Add a kezébe a porszívót, kérd meg ha egyszer itt van segíteni, szedje le a függönyöket hogy ki tudd mosni, stb. Vagy felveszi a ritmust, vagy hazamegy - mindkét esetben jól fogsz járni.
2022. máj. 29. 21:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
kb szolgaként bánik veled.
2022. máj. 29. 21:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan bízd a kisfiadat anyukádra, ne törődj vele, ha apósék megsértődnek, ha így állnak hozzá. Ha szóvá teszik, legalább jó alkalom, hogy ki oszd az apóst, és közöld, hogy amit művel, az nem segítség, ellenkezőleg. Oszd ki te, ha már a férjed ilyen nyámnyila.
2022. máj. 29. 22:12
 14/18 anonim ***** válasza:
96%

Csak a nyitót olvastam el.

"majd mondta h itt marad. Megbeszélte férjemmel"

A férjeddel való kommunikációban vannak súlyos problémák.

Ezt előre egyeztetnetek kellett volna. Gondolom kb. mindketten, de legalább a férjed tudta, hogy milyen ember.

Az a legkevesebb, hogy elvárja, hogy te merjél neki ebédet. Az én nagyapám is elvárta, pedig a maga dolgában rendkívül szorgalmas volt. Az viszont felháborító, hogy megkéred, hogy vigyen el titeket óvodába reggel, és erre nem hajlandó. A férjedtől kérdezd meg: voltaképpen mi a bánatnak van itt az apja? Neked nem segít, tehát a férjed tennivalóiból nem vesz át, az teljesen rád marad.

Szerintem akár most is vidd el anyukádhoz a gyerekedet. Apósod meg egész nyugodtan sértődjön meg, de annyira, hogy haza is menjen! :-)

2022. máj. 29. 22:30
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

Elvárja h én szedjek neki enni. - én kedves mosollyal beintenék neki. Ha nem szed, éhezik, ennyi.

Egyébként jó neked, hogy mindenki semmibe néz?

Velem ezt nem lehetne megtenni, mert kiverném a balhét, és apóst úgy kidobnám a házunkból, ha csak pihengetni jönne, meg követelőzne mint a huzat.

De sokat elmond rólad, hogy "megcsinálok én mindent, csak"... - szolgalelkűség :(

2022. máj. 30. 06:11
 16/18 anonim ***** válasza:
92%
Ja, és a férjemnek is megmondanám, hogy a hátam mögött NEM hívja meg apósát, mikor nincs is itthon.
2022. máj. 30. 06:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a legnagyobb poén, hogy a kérdező háta mögött a férje nem segítséget hívott, hanem vendéget. Mert ugye jóformán semmiben sem segít az após, ellenben ki kell szolgálni +1 főt, miközben az, amit eddig a férjével ketten csináltak, az is rámarad. Terhesen, egy kis óvodás gyerek mellett.
2022. máj. 30. 07:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
En is egyet ertek azzal, hogy miert is erdekel, hogy megsertoldik, hogy a gyereket mar elore megbeszelve anyukadhoz vinned, ha meg annyit sem segit hogy a sajat szuksegleteit ellassa maga? Segiteni meg meg annyit sem, hogy elvigye a gyerekeket kocsival. Papa vakacion volt, otthon mama valszeg nem turte volna mindezt, valamit csinalni kellett volna, de igy nalatok udult. A ferjed meg mar ne is haragudj de meg van rola a velemenyem, ha annyi belatassal nincs, hogy terhesen nem szabaditja rad a nyaralo apost, mikor o nem tud besegiteni.
2022. máj. 30. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!