Az normális ha vírusos hasmenés utáni első két munkanapon úgy elfáradok, hogy hazafelé már majd elájulok és a közértbe sem tudok elmenni?
Figyelt kérdés
Mikor lesz jobb? Pár éve 3.-4.napon már kirándultam. Most meg 2 héte kezdődött és még mindig ilyen életképtelen vagyok. Ijesztő.2019. júl. 5. 18:42
1/2 anonim válasza:
mivel meleg van, ezért lehet ki vagy száradva, igyál nagyon sok vizet/sós vizet(nagyon rossz ízű de segíthet) ha sokat iszol minden nap és pár nap után nem múlik ez el mindenképp menj orvoshoz, de már most is érdemes lenne
2/2 A kérdező kommentje:
Rengeteget ittam és voltam orvosnál. Nincs már a hasamnak 1 hete baja eszem normálisan. Elküldött vérvételre és ennyi. Fáj a fejem, 37 a hőm és 100 sincs a vérnyomásom.
2019. júl. 5. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!