Normális hogy jobban elfáradok ha itt vannak férjem szülei?
Hat jo hulye vagy ha a sajat hazadban ezt elturod.
"Elvárja h én szedjek neki enni"
Tenyleg megcsinalod neki? Tenyleg? Akkor meg mit akarsz?
Apósod a nyakatokra ment koloncnak. Jelezni kell neki, hogy neked konkrét segítségre van szükséged a gyerekek körül és a háztartásban. Nem tudsz vendéget ellátni. Hívd anyukádat, hogy segítsen, ti teszitek a dolgozokat, de nem értek rá kiszolgálni.
És nyugodtan mondani kell neki, hogy Papa, tessék összerakni az ágyat, én nem emelhetek. El kéne vinni a kicsit oviba, hogy ezt meg azt elintézzem. Nyisd ki a szádat, kedvesen, de határozottan.
Ne legyél nyámnyila. A férfiak tobbsége magától nem tudja kitalálni, hogy miben kell segíteni. Meg kell nekik mondani: segítenél ebben? Most el kéne vinni Pistikét a játszótérre, addig nekem ezt kell intéznem, vagy egy órát tudok pihenni, stb.
Mondd meg neki, hogy mit igényelsz. Mindig azt, amit éppen kell. Ő nem fogja kitalálni.
Normális. Ha nem is ilyen lenne, akkor is fárasztó kerülgetni, de most nem segítséget kaptál, hanem csak még több terhet.
Miért nem szólsz a férjednek, hogy küldje haza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!