Az anyós megrendelte és ki is fizette az esküvői tortánkat a tudtunk nélkül. Mit lehet tenni?
Ma számolt be erről. Lefagytam.
Azt mondta én csak ne kíváncsiskodjak, majd meglátom. Tessék örülni.
Így már vissza se lehet mondani ha kifizette. Párom szerint kedves gesztus és túlreagálom.
50!
Hát nincs. De lehet hogy a kerdezonek sincs, így totál felesleg előre agonizalni a semmin
Ilyen anyóssal nekem sincs tapasztalatom, de nálunk természetes volt, hogy az étterembe és a cukrászdába együtt megyünk. Anyósomék településén volt a lakodalom, tehát helyismeretük nekik volt, őket ismerték mindenhol. Viszont, hogy mit akarunk, azt természetesen mi (ifjú pár) mondtuk meg. Ez olyan természetes volt anyósom-apósom számára is, mint az, hogy a Nap keleten kel és nyugaton nyugszik.
Szerintem a kérdező anyósánál már korábban is voltak jelek, amik mutatták, hogy nem tiszteli a határokat. Már előre készülni kellett volna az ilyenekre és előre határozottan leszögezni, hogy a végső szót MINDENBEN az ifjú pár mondja ki.
54!
Tudom, minimum forró kátrányba kellene logatni a szerencsétlent így nulla háttér ismerettel csak azért, mert ő lesz az anyós....
56!
Messze vagyok még az anyossagtol, de valóban magamból indulok ki. Ha anyósom azt mondaná, megrendelte a tortát az esküvőre, simán megkoszonnem neki és nem kezdenek el mindenféle összeesküvés elméleteket gyártani, hogy miért teszi. Nekem annyi jutna eszembe, hogy kedves tőle. Max ha valami különleges elképzelésem lett volna a tortarol, akkor simán megrendelnem azt is, amire én vágyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!