Az anyós megrendelte és ki is fizette az esküvői tortánkat a tudtunk nélkül. Mit lehet tenni?
Ma számolt be erről. Lefagytam.
Azt mondta én csak ne kíváncsiskodjak, majd meglátom. Tessék örülni.
Így már vissza se lehet mondani ha kifizette. Párom szerint kedves gesztus és túlreagálom.
Vannak emberek akiket tényleg nem érdekelne a torta, az egész esküvőt letudnák a tanúkkal, és vannak akiknek még a virág színe is fontos.
Mondd meg anyósnak, hogy neked nagyon fontos hogy mindenről pontosan tudj, minden részletet ismerni akarsz. Nagyon köszönöd a segítségét, de ha nem tudod milyen a torta, akkor inkább rendelsz egy olyat, amilyet te szeretnél, és a másik tartalék lesz.
De mi a gond?
Rendeltek olyat, amilyet akartok, az övé meg ellesz majd a sarokban.
Itt az lett volna az illő, hogy anyós felajanlja hogy kifizeti az általatok kiválasztott és rendelt tortát... Itt baj van a mamaval és a férjjel is egyértelműen... De nem akkora baj, ami miatt szét kéne szakadni a családnak. Csak tisztázni, hogy legközelebb ez ne legyen, mert nem szereted a meglepetéseket.
Amúgy meg lehet hogy tök ütős és gyönyörű torta lesz, ami nektek is tetszik majd.
20!
Érdekes. 20 évig vendeglatoztam, egy olyan esküvőn se dolgoztam, ahova ne vitték volna a vendégek tortát.
28!
Nem lesz az, mert akkor nem lehetne szidni az anyost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!