szerintem engedd el , viszont titokban te is rendeld meg a saját meglepetés esküvői tortátokat...:) így legalább lesz torta bőven és mondhatod anyósnak te is hogy meglepi... ;)
2022. jún. 11. 00:40
122/127 anonim válasza:
Miért kéne a kérdezőnek elengedni? Ha most hagyja magát, anyós pajtás rá ltelepszik az életükre. Meg különben sincs anyósnak köze ahhoz, milyen esküvőt szeretne a pár.
2022. jún. 11. 01:13
123/127 anonim válasza:
oh dehogy nincs....sajnos az igazság az, hogy az ilyen anyós ha valami nem úgy lesz ahogy ő akarja akkor zsarolni kezd. Nálunk is ez volt...azzal zsarolt hogy nem jön el ha nem úgy lesz az ültetésrend ahogy ő akarja....
engem nem érdekelt volna ha nem jön el, de nem akartam hogy a férjem szomorú legyen emiatt (nyilván nem akartam , mert hiszen szeretem a férjem) emiatt inkább engedtem....
nem értem amúgy az ilyen anyukákat...ha tudnák, hogy mennyi bánatot okoznak a gyermeküknek ezzel....
de nyilván nekik sem könnyű, mert egy esküvő az számukra olyan mintha elveszítenék a gyermeküket....állítólag...(nem én mondtam hanem a pszihológusok) :D
2022. jún. 11. 12:34
124/127 anonim válasza:
És ha zsarol, akkor hagyni kell? Hát a nagy francokat! Neked se kellett volna hagyni. Az a baj, hogy egy ideig én is nyeltem, na aztán megmondtam, hogy fejezze be a hülyeséget, mert ne vagyok rá kíváncsi. Onnantól kuss volt a neve, csak az exem és az én hátam mögött kavarta a szart. Az ilyen családtól meg jobb szabadulni.
2022. jún. 11. 13:11
125/127 anonim válasza:
Na csak hogy beszálljak a vitába. 2012-ben volt az esküvőnk és igen, 2 + tortát hoztak a vendégek. Semmi nem volt ebből, elfogyott minden, elosztogattuk. Bírom, mikor valaki nem hallott még valamiről, akkor az nem létezik. OLYAN NINCS! De bunkóság úgy esküvői tortát rendelni, hogy meg sem beszélik a párral.
2022. jún. 13. 17:04
126/127 anonim válasza:
Kérdező, nyugtass meg, hogy visszaadtad annak a világi balfaxnak a gyűrűt, halál komolyan mondom. Ha nem, akkor majd ne gyere ide panaszkodni, vagy a gyakori utódján 15-20 év múlva, hogy "mit csináljak az anyóssal, mindenbe beleugat, a férjem meg nem tesz semmit, a gyerekeim meg már azon gondolkodnak, 18. szülinapjukon meddig meneküljenek".
2022. jún. 14. 00:42
127/127 anonim válasza:
(Miskolc környékén is visznek ajándék tortákat, azokból is csomagol a pár a vendégeknek, csak mert kérdés volt, puszi pacsi, Anyós mondjon le)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!