Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyós megrendelte és ki is...

Az anyós megrendelte és ki is fizette az esküvői tortánkat a tudtunk nélkül. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Ma számolt be erről. Lefagytam.

Azt mondta én csak ne kíváncsiskodjak, majd meglátom. Tessék örülni.

Így már vissza se lehet mondani ha kifizette. Párom szerint kedves gesztus és túlreagálom.

2022. máj. 2. 11:06
 71/127 anonim ***** válasza:
93%

De ha nincs tapasztalatod ilyen anyóssal, akkor minek osztod az észt? Mármint, oké, elmondhatod a véleményed, de te túl okoskodod, mintha minden anyós olyan lenne, mint a tied volt. Ki kell ábrándítsalak, ez nem így működik. Vannak gázos anyósok is. A kérdezőé nagy valószínűséggel ilyen.

2022. máj. 2. 15:09
 72/127 anonim ***** válasza:
7%

67# Nem azt írtam hogy imádtam hanem azt hogy kedveltem.

Ne viccelj már, egy torta miatt ekkora balhét, hisztit csinálni!

Szánalom.

Én kezdem azt hinni hogy nem az anyósok nem tudják a fiaikat elengedni, hanem a menyek KÉPTELENEK arra, hogy elfogadják, hogy az anyós gyermeke a férj, az anyósoknak vannak prioritásaik mert ők szülték ezeket a ferfiakat, és állandó frusztrációt idéz ez elő bennük.

Ezért kötekednek folyton, kákán is csomót keresnek, és folyamatos erőpróbának teszik ki férjeiket.

2022. máj. 2. 15:14
 73/127 anonim ***** válasza:
94%

72: de persze a konkrét kérdésre nem reagáltál!

Szó nélkül tűrted volna, ha anyósod odavisz a lakásodba egy bazsarózsás függönyt, és felteteti veled???? (holott te pl. az egyszínű minimálhoz ragaszkodnál)

2022. máj. 2. 15:20
 74/127 anonim ***** válasza:
92%
Tisztán látszik, hogy trollkodik ez az anyóskedvelő kommentelő...
2022. máj. 2. 15:20
 75/127 anonim ***** válasza:
100%

72 továbbra sem a tortáról van szó, hanem hogy anyós azt hiszi joga van a pár feje fölött döntéseket hozni. Ha valóban segíteni akart volna, akkor először megkérdezi, hogy mi a véleményük és utána rendel.

Lehet ezt csűrni csavarni, ez a lényeg.

2022. máj. 2. 15:23
 76/127 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egész kb. olyan, mint egy gyönyörű, drága aranyfülbevalót ajándékozni olyasvalakinek, akiről nem is tudod, hogy ki van-e egyáltalán lyukasztva a füle. Nyilván jószándékú, nagylelkű gesztus, de pont az az apró személyes figyelem hiányzik belőle, amivel biztosra lehetett volna menni, hogy nem lesz ostoba okafogyott pénzkidobás az ajándék.
2022. máj. 2. 15:26
 77/127 anonim ***** válasza:
92%

Így van, #75.

Teljesen világos. Ez NEM pusztán a tortáról szól. Hanem a kéretlen beavatkozásról.

2022. máj. 2. 15:26
 78/127 anonim ***** válasza:
5%

73 Torta szerepel a kérdésben nem bazsarózsás függöny.

74 Eszembe sincs trollkodni csak engem még normális szellemben neveltek.

75 Lehet hogy meglepit szetetett volna vagy tényleg őszinte szándékkal csinálta.

Ez a verzió fel sem merül itt a nagy rosszhiszemű fröcsögésben.

2022. máj. 2. 15:27
 79/127 anonim ***** válasza:
96%

78: ja, meglepit....

Szerinted létezik olyan menyasszony, aki a saját esküvőjére nem olyan tortát szeretne, ami _neki_ tetszik...???

Tényleg ne trollkodj már!

ha meg nem tudod függetleníteni magadat a tortától, akkor lécci ne is próbáld megérteni a bazsarózsás függöny párhuzamot - nyilván meghaladja a képességeidet az elvonatkoztatás....

2022. máj. 2. 15:32
 80/127 anonim ***** válasza:
95%

"Torta szerepel a kérdésben nem bazsarózsás függöny"

:DDDDDDD azt a k.va

2022. máj. 2. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!